Ha egy pasi enyhén ittas állapotban végig smárol velem egy bulit, és rám is mászik, akkor tetszem neki?
Figyelt kérdés
Nagyon önbizalom hiányos vagyok. Régebben nyugtatókon éltem e-miatt. De az utóbbi időkben felkeltem a padlóról, kicsit kirittyentettem magam, és elmentem bulizni. És ott csókolóztam a fiúval. Vannak közös barátaink, tudom, hogy ő is olyan önbizalomhiányos mint én. Nem is az érdekel akar-e kapcsolatot, vagy sem. Még nem ismerjük egymást annyira) Hanem, hogy érez-e fizikai vonzalmat. Pasik! Ha nektek nem tetszik egy nő akkor is képesek vagytok vele órákat smárolni?2014. nov. 29. 21:34
2/18 anonim válasza:
Ha nagyon részeg volt, nem biztos. Ha tényleg enyhén ittas, akkor igen.
5/18 RRR válasza:
az ösztöne és farka hajtotta
de
ez ne vedd személyed elleni sértésnek
6/18 A kérdező kommentje:
Nem volt részeg, szinte józan volt.
2014. nov. 29. 21:40
7/18 anonim válasza:
Ha bizonyos fokú lakol mennyiség után, kb bármely dekoratív hölggyel smárolnék órákig, csak hogy az ágyba vigyem stb.. de ez nem jelenti azt, hogy vele akarom leélni az életem, de a fizikai vonzalom az biztos meglesz. Így biztos, hogy a vonzódása a srácnak irányodban megvolt, de majdnem biztos, hogy csak szexuális, nem érzelmi.
8/18 A kérdező kommentje:
Engem nem érdekel ez a pasi. Nem akarok semmit tőle. Csak az érdekel, hogy vajon vonzódott-e hozzám, vagy sem.
2014. nov. 29. 21:42
10/18 A kérdező kommentje:
De ha a szexuális vonzalom megvan, az már alakulhat tovább nem? Naná, hogy nem érzelmileg vonzódott hozzám, hiszen nem is ismer jóformán.
2014. nov. 29. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!