Ha egy pasi enyhén ittas állapotban végig smárol velem egy bulit, és rám is mászik, akkor tetszem neki?
Figyelt kérdés
Nagyon önbizalom hiányos vagyok. Régebben nyugtatókon éltem e-miatt. De az utóbbi időkben felkeltem a padlóról, kicsit kirittyentettem magam, és elmentem bulizni. És ott csókolóztam a fiúval. Vannak közös barátaink, tudom, hogy ő is olyan önbizalomhiányos mint én. Nem is az érdekel akar-e kapcsolatot, vagy sem. Még nem ismerjük egymást annyira) Hanem, hogy érez-e fizikai vonzalmat. Pasik! Ha nektek nem tetszik egy nő akkor is képesek vagytok vele órákat smárolni?2014. nov. 29. 21:34
11/18 A kérdező kommentje:
Ám ment nektek a zöld kéz :)
2014. nov. 29. 21:45
13/18 anonim válasza:
Amúgy is tetszhettél neki ott, de a pia bátorságot adott neki. Szerintem. Ki tudja...csak ő, hogy komolyat akar-e. Mi nem tudjuk.
14/18 anonim válasza:
Természetesen alakulhat, ha mindketten megakarjátok ismerni a másikat jobban, de ha a srácnak csak a sex kell akkor nem fog összejönni, azért erre készülj fel lelkileg. De azt ne felejtsd, hogy minden kapcsolatnak a jó sex az alapja, ha ez nincs meg.. akkor nem lesz hosszú életű.
15/18 A kérdező kommentje:
Nekem nem kell kapcsolat jelenleg. Csak jó érzés, h valaki kíván engem.
2014. nov. 29. 21:50
16/18 anonim válasza:
Holnapra nem fog rá emlékezni. csak halványan..
17/18 anonim válasza:
egy pasi részeges szexelni is képes órákig.. :/
18/18 A kérdező kommentje:
Nem volt részeg :)
2014. nov. 30. 10:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!