Lányok, számotokra milyen egy 6/10 pasi?
Figyelt kérdés
Nem arra vagyok kiváncsi, hogy kategorizálsz vagy sem, hanem arra, hogyha igen, akkor milyen egy 6/10-es pasi és neked alapvetően hányas pasi kell legalább.2014. dec. 2. 19:36
21/38 anonim válasza:
Kedves 18-as: "az" konzervativizmust miért említed egy mondatban ezekkel az igen negatív, esetenként bűncselekménynek minősülő dolgokkal? Csak egy példa: az Egyesült Királyságnak konzervatív miniszterelnöke van. Biztos vagyok benne, hogy Cameron és pártja nőgyűlölő, meg nemi erőszakot követ el.
22/38 anonim válasza:
#20 Nyugszik. Nem vidámságból és örömből vigyorognak.
#21 Mert a huszonegyedik században élsz. Magyarázzak még, vagy rájössz magadtól, mire gondolok?
23/38 anonim válasza:
Magyarázz, legyél szíves, mert még mindig nem látom a korrelációt a konzervativizmus és a bűnelkövetés között. Azt pedig végképp nem, hogy az a tény, hogy egy bizonyos Jézus nevű személy születése óta 2000 évnél több telt el, mennyiben van hatással erre az egészre...
25/38 anonim válasza:
#23 Szeretnék először visszakérdezni, mielőtt leírom a véleményemet - miért vagy pozitív véleménnyel róla?
26/38 anonim válasza:
David Cameronról vagy a konzervativizmusról?
27/38 anonim válasza:
#26 Csak a konzervativizmusról! :)
28/38 A kérdező kommentje:
na, ezt ne itt légyszi
2014. dec. 2. 21:23
29/38 anonim válasza:
"na akkor minden válaszolo lány leirhatná és képpel illusztrálhatná, hogy ő vajon hány fényévnyire van a 8/10 pasik alatt."
Jó, hogy te látatlanban megítéled... :D Szánalmas.
Engem a legtöbben simán tartanak egy 8-9 körüli csajnak.
30/38 A kérdező kommentje:
Akk sztem max alulrol kapirgalod a 8at...
2014. dec. 3. 08:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!