Lányok, ti mit reagálnátok, ha leszólítana egy pasi a buszon? :D
Figyelt kérdés
Van egy lány ugyanazzal a busszal járunk minden reggel amikor dolgozni megyek. (szerintem ő még csak iskolába) és nagyon nagyon tetszik meg olyan mintha szimpatizálnánk amikor odanézek mindig gyorsan lekapja róla a tekinteté persze lehet az is, hogy csak belemagyarázom ezérd kérdezem, hogy mit reagálnátok, ha tetszik a srác és akkor mit ha nem ? :D2014. dec. 1. 17:42
2/13 A kérdező kommentje:
de akkor is, ha nem tetszik a srác ? :D
2014. dec. 1. 17:46
3/13 anonim válasza:
ha nem tetszik, nem nézem. max ha nagyon feltűnően csúnya :D de akkor sem minden reggel. odamész hozzá, mit veszíthetsz? legalább megtudod, tetszel e neki.
4/13 A kérdező kommentje:
hát ha lebőgök egy egész busz előtt és előtte is lebőgök utána meg gázoenne másnap ugyanúgy utazni :D
2014. dec. 1. 17:51
5/13 anonim válasza:
ennyire érdekel mások véleménye? ne érdekeljen. amúgy nem ordibálva kell ismerkedni :D hanem szépen csendben. egyébként is minden csoda három napig tart, hidd el, az emberek többségét az sem érdekelné, ha összeesnél a buszon. max bosszankodnának, hogy elkésnek a munkából...
6/13 A kérdező kommentje:
és egyébként te pl. hogy ráznád le ha nem tetszik ? :D
2014. dec. 1. 17:55
7/13 anonim válasza:
én alapból nem nagyon adok okot, hogy odajöjjön, ha nem tetszik. ergo nem nézegetem. egyszer buszmegállóban leszólított egy srác, el akarta kérni a telefonszámom, meg bókolgatott. mondtam neki, hogy "nagyon kedves, aranyos vagy, feldobtad a napomat. egy másik lány biztosan örül majd a bókjaidnak, de én sajnos nem adom meg neked a számomat, ne haragudj. mindenesetre sok sikert kívánok az ismerkedésben, biztos hamar találsz olyat, akinek szimpatikus vagy!". mondjuk nekem akkor épp kapcsolatom volt, de egyébként sem nagyon jött volna be, nem az én világom volt.
8/13 A kérdező kommentje:
mondjuk most, hogy így mondod ezt, eléggé kedves arca van szóval gondolom ő is kulturáltan terelne le, ha úgy alakulna mint te tetted :D
2014. dec. 1. 18:21
10/13 anonim válasza:
én is kulturált voltam, pedig nincs kedves arcom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!