Lányok, számotokra milyen egy 6/10 pasi?
Figyelt kérdés
Nem arra vagyok kiváncsi, hogy kategorizálsz vagy sem, hanem arra, hogyha igen, akkor milyen egy 6/10-es pasi és neked alapvetően hányas pasi kell legalább.2014. dec. 2. 19:36
11/38 anonim válasza:
Szerintem meg köze nincs a saját külsejéhez annak, hogy ki milyet akar.
12/38 A kérdező kommentje:
akarni akarhat, csak épp sose fog neki összejönni...legalábbis, ha pasi.
2014. dec. 2. 19:49
13/38 anonim válasza:
12:
Igen, egy férfinak nehezebb mint egy nőnek. Egy nőnek lehet hogy magasabb elvárásai vannak és azok teljesülnek míg egy férfinak meg alacsonyabbak de azok sem.
Ezen most sírni fogsz egész életedben vagy elfogadod hogy ilyen a világ és elkezdesz élni benne?
14/38 A kérdező kommentje:
igy nem tul érdemes
2014. dec. 2. 19:53
15/38 anonim válasza:
Jó, akkor majd jönnek a helyedbe olyan férfiak akik meg elfogadják.
16/38 anonim válasza:
Ha tőled megkérdeznék, kedves kérdező és választhatnál szerintem te is egyből a 10/8-9 körüli lányokat választanád HA nem nézzük a személyiséget de javítsd ki ha tévedek.
Senki nem mondta, hogy mi mennyire nagyra tartjuk magunkat. Kérdeztél, mi pedig válaszoltunk :)
17/38 A kérdező kommentje:
nekem tökre elég egy 6/10 csaj is.
2014. dec. 2. 19:58
18/38 anonim válasza:
Nyugalom, él és virul a szexizmus, a nőgyűlölet, az konzervativizmus, a párkapcsolaton és családon belüli erőszak, a nemi erőszak, szexuális zaklatás, idealizált szépség sztenderd... nyugi, nyugi, nyugi. A nőknek is szar. Sőt, szarabb. De jó, pszt, ilyet nem mondok, mert a végén igazam lesz és rádöbbensz, hogy nem is olyan rossz a helyzet, mint ahogy hiszed.
19/38 anonim válasza:
És kit érdekel, hogy neked mi elég és mi nem? Ezzel azt akarod mondani, hogy a nők is így kellene, hogy érezzenek?
20/38 A kérdező kommentje:
ha a nőknek rossz lenne, akkor nem lenne mindegyik nonstop vigyorba. De hát csak van minek örülniük.
2014. dec. 2. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!