A melegek miért nem akarnak barátkozni?
Te is meleg vagy? Mert szerintem melegek kozott csak ugy lehet baratsag, ha az egyik fel kapcsolatban van.
Viszont hetero es meleg kozott jo barátságok vannak :D
Én egyáltalán nem tapasztaltam ezt meleg létemre, sőt.
Én nekem egy baráti köröm van, amin belül csak barátság van a fiúk közt és nem is csak a szexről beszélünk. Sajnos mostanában nem sokat tudunk találkozni, de sokat jártunk bulizni együtt. És én láttam már más meleg baráti köröket, szóval nem hiszem, hogy ehhez a témához ennyire pesszimistán kéne hozzáállni.
20 mf
Én pedig azt tapasztalom, hogy a b*zik megérdemlik a sorsukat =)
(Én is meleg vagyok)
A f*sszopó r*thadék b*zik csak azokkal a pasikkal "barátkoznak", akikkel le is akarnának feküdni =) Ha egy pasi jól néz ki, akkor neki állnak az illetővel "barátkozni". Ennek első fázisa az, hogy megtudakolják: szexelnek-e. Ha nem, akkor sincs baj, jó pasi, vágyok rá, míg meg nem halok, úgyhogy barátkozok vele, mert amúgy telibe sz*pnám ezerrel, aaaaannyira jól néz ki! =)
Ha egy férfi azonban csúnya, rusnya - vagy mindenképp olyan pasi, akivel nem feküdne le a másik pasi - akkor le van szarva és nem foglalkoznak vele, nem barátkoznak, mert "nem jön be".
Éppen ezért mondom azt, hogy a b*zik - tisztelet a kivételeknek, mint jómagamnak is =) - megérdemlik a sorsukat, hogy egyedül r*hadjanak meg ezen a földbolygón, saját mocskukban fetrengve.
Nekem aztán édes mindegy, hogy egy meleg férfi hogy néz ki barátkozás szempontjából, mert ha barátkozásról vagy haverkodásról (mert a barátsághoz azért több kell) van szó, *rvára nem azt nézem, hogy néz ki az illető, a külseje nem érdekel... ha a haverom, megjelenek vele a nyílt utcán, bárhol, akárhol.
=)
Nekem van egy meleg haverom, én ugyan hetero vagyok, de atom nagy formának tartom, annyi marhatrágyát lenyom, hogy az már megszólal :D
Egyébként attól függetlenül, hogy én mint férfi tán jól nézek ki (nem ő szerinte, ő nem mondott ilyet sose) sose akartunk közeledni egymás felé. Ráadás, hogy előtte leet szidni a melegeket, ő is szidja a nagy részét :) (andrási úti barátaink :D )
Barátnak még kevesebb ember alkalmas, mint szexpartnernek.
Mivel a melegek között nehéz társat találni; ha valaki jól is néz ki, meleg is; akkor persze, hogy "rámozdulnak"... Akkor is, ha amúgy nem lenne belőle jó barát. Elég ha van benne valami megnyerő, és feláll rá a cerka - már leszáll a lila köd. Akar a franc a jóbarátja lenni. (gondolom)
A barátok pedig nagyobb valószínűséggel kerülnek ki a heteró férfiak és nők közül, mert egyrészt többen vannak, másrészt a legtöbb melegnek meg sem fordul a fejében, hogy ők potenciális pajtások, akikkel "még akár lehet is valami".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!