Fiúk! Miért féltek tőlünk? Miért szánjátok rá magatokat olyan nehezen a kezdeményezésre?
Azért kedves kérdező, mert 95 százalékotok, vagy iszonyatosan bunkó módon utasít el, egy teljesen udvarias közeledést, vagy nemes egyszerűséggel hülyének néz és a szemünkbe hazudik. Kedvencem amikor a csaj a bocsi van barátom szöveggel elhajt, majd öt perc múlva smárol, egy az ismerősi körömbe tartozó sráccal, akit akkor látott először. Iszonyatosan megalázó!
24F
20:
De ha valaki barátnőt szeretne, akkor is nem azt kell csinálnia hozzá hogy minél több lánnyal ismerkedjen meg, akit vonzónak tart? De. Ki talál előbb barátnőt? Aki fél év alatt két lányhoz mer odamenni ímmel-ámmal, vagy aki mondjuk egy héten megy oda kettőhöz?
Meg alapból beszéljünk arról, hogy mit mernek a férfiak általában (köztük mondjuk te is). Jó, barátnőt szeretnél. Na, oda mersz menni azokhoz a lányokhoz csak úgy tök ismeretlenül akár nappal, akár éjszaka, akikkel szeretnél ismerkedni?
Megvan benned a vágy egy csomószor, hogy odamenj egy lányhoz, de mégsem mersz, aztán utálod magad? Na, ezt kell leküzdeni, függetlenül attól hogy barátnőzni szeretnél vagy sok lánnyal szexelni.
Mert nem mondtok igent, csak nemet, tehát felesleges próbálkozni.
Ha nemet mondtok, akkor pedig minősíthetetlen stílusban teszitek.
"főleg arra megy hogy fú de szexi legyen az illető a belső tulajdonságok meg hidegen hagyják őket"
Azt kéne végre megérteni, hogy azért mert valaki nem szép még nem lesznek kiemelkedő belső értékei és fordítva: azért, amiért valaki jól néz ki még nem lesznek negatívak a belső tulajdonságai. Például mint én: olyan vagyok mint a világháború de a belső értékeim még rosszabbak. Nem tisztelem a nőket és az érzelmeiket, nem hat meg az, hogy mi történt velük, nem vagyok kíváncsi senkinek a dolgaira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!