Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Miért féltek tőlünk?...

Fiúk! Miért féltek tőlünk? Miért szánjátok rá magatokat olyan nehezen a kezdeményezésre?

Figyelt kérdés

2014. dec. 2. 18:38
1 2 3
 11/25 opened paradise ***** válasza:
Ha te akarsz valamit tőle,akkor miért nem te kezdeményezel?
2014. dec. 2. 18:46
 12/25 A kérdező kommentje:

nem egy konkrét fiúra gondoltam csak úgy általánosságban kérdezem.

(nem vagyok ocsmány)

2014. dec. 2. 18:48
 13/25 anonim válasza:
Mert ha visszautasítotok ég a pofánkun a bőr.Es olyat nem lehet mondani egy lánynak hogy lécci lécci ne mond el senkinek :,,( mert akkor megjobban beegsz
 14/25 anonim ***** válasza:
95%
Nem a kezdeményezéssel van a gond hanem azzal hogy a legtöbb csaj válogat és főleg arra megy hogy fú de szexi legyen az illető a belső tulajdonságok meg hidegen hagyják őket azt összejönnek olyanokkal akik dobják őket az első szex után vagy épp megcsalják.Kb ennyi.
 15/25 anonim ***** válasza:
92%

Azért, mert a lányok többsége nagyon durván hajt el minket!

És te miért nem kezdeményezel? Tudod, egyenjogúság van.

2014. dec. 2. 18:55
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Mert kedves Hamupipőkének állítjátok be magatokat holott ti vagytok a mumus, és az ijesztő!
2014. dec. 2. 18:59
 17/25 anonim ***** válasza:
79%

Mert tapasztalatlanok. Srácok, tudjátok mi a legjobb módja a félemeitektől való megszabadulásnak? Közhely, de az ha szembenéztek vele.

Tudjátok miért szexeltem több lánnyal mint a velem egykorúak 95%-a? Azért, mert rohadt sok lánynál próbálkozom.

Például idén 10 lánnyal szexeltem. De utólag már én is csak a sikereket látom. Ehhez a 10-hez megszólítottam valószínűleg több mint 200 lányt csak ebben az évben!

Gyakoroljátok a kezdeményezést és el fog múlni az elutasítástól való félelmetek. Nekem az első tíz-húsz valami szörnyű volt, mert nagyon ideges voltam, bénáztam, félrebeszéltem, vörös volt az arcom. Aztán elmúlt magától a megszólítástól való félelmem és dolgozhattam a többi dolgon, hogy sikeres legyek a lányoknál.

A 9-esnek is üzenem, hogy az ember utólag csak a sikerekre emlékszik, nem a kudarcokra. Nem arra emlékszel akivel 10 percig próbáltál beszélgetni, aztán elsétált tőled mert nem érdekelted, hanem arra akivel lefeküdtél.

21/F

2014. dec. 2. 19:17
 18/25 anonim ***** válasza:
89%
Nem félnek,csak a nők elvárásai az egekbe szöktek.
2014. dec. 2. 19:17
 19/25 anonim ***** válasza:
200/10?Ez valami vicc? :DD
2014. dec. 2. 19:19
 20/25 anonim ***** válasza:
Van aki nem a mennyiégre megy ám pua elvtárs
2014. dec. 2. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!