Fiúk! Miért féltek tőlünk? Miért szánjátok rá magatokat olyan nehezen a kezdeményezésre?
nem egy konkrét fiúra gondoltam csak úgy általánosságban kérdezem.
(nem vagyok ocsmány)
Azért, mert a lányok többsége nagyon durván hajt el minket!
És te miért nem kezdeményezel? Tudod, egyenjogúság van.
Mert tapasztalatlanok. Srácok, tudjátok mi a legjobb módja a félemeitektől való megszabadulásnak? Közhely, de az ha szembenéztek vele.
Tudjátok miért szexeltem több lánnyal mint a velem egykorúak 95%-a? Azért, mert rohadt sok lánynál próbálkozom.
Például idén 10 lánnyal szexeltem. De utólag már én is csak a sikereket látom. Ehhez a 10-hez megszólítottam valószínűleg több mint 200 lányt csak ebben az évben!
Gyakoroljátok a kezdeményezést és el fog múlni az elutasítástól való félelmetek. Nekem az első tíz-húsz valami szörnyű volt, mert nagyon ideges voltam, bénáztam, félrebeszéltem, vörös volt az arcom. Aztán elmúlt magától a megszólítástól való félelmem és dolgozhattam a többi dolgon, hogy sikeres legyek a lányoknál.
A 9-esnek is üzenem, hogy az ember utólag csak a sikerekre emlékszik, nem a kudarcokra. Nem arra emlékszel akivel 10 percig próbáltál beszélgetni, aztán elsétált tőled mert nem érdekelted, hanem arra akivel lefeküdtél.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!