Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, ti mikor adjátok meg...

Lányok, ti mikor adjátok meg igen hamar az elérhetőségeteket egy neten megismert srácnak? Lehet, hogy ő csak a kezdeményezésre várt?

Figyelt kérdés
Egy lánnyal váltottunk néhány levelet, nem túl hosszúakat, de azt megtudtuk, hogy viszonylag közel lakunk egymáshoz. Pár napig nem volt semmi, én meg ráírtam, hogy mi van vele, és jött a lényeg, megírtam, hogy szeretném őt megismerni. Nagyon meglepődtem, mert elég hamar jött a válasz, benne a fb-elérhetőségével, meg hogy beszélgessünk. Furcsa, mert elutasításra számítottam, de azért jólesik. Lányok, ez mennyire megszokott dolog? Vagy mit várhatok ezek után? Sokat csalódottnak tűnt az írásai alapján, remélhetőleg nem "olyan".

2014. márc. 26. 22:17
 1/5 anonim ***** válasza:
soha :D
2014. márc. 26. 22:19
 2/5 anonim válasza:
hát nem az hogy természetes,de én akkor csinálnám ezt,ha a fiú nagyon nagyon bejönne,szóval ez csak jó jel ;) 17/L
2014. márc. 26. 22:26
 3/5 A kérdező kommentje:
#1: Oké. :)
2014. márc. 26. 22:28
 4/5 A kérdező kommentje:
#2: Nem láttunk képet egymásról, meg semmi ilyesmi, szó se esett kettőnkről, csak pár szót váltottunk bizonyos témákról. Ezért is furcsa ez az egész, de én azt éreztem, mintha a lány örömmel adta volna meg a fb-ját, én abszolút nem kértem, meg ő írta, hogy beszélgessünk.
2014. márc. 26. 22:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Igencsak megszokott dolog.
2014. márc. 26. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!