Attól még lehet barátnőm, ha nem szeretek szórakozóhelyekre járni?
Szóval én szeretek eljárni értelmes helyekre, de utálok hangos zenés ivós ceremóniára járni, ami után 2 napig másnapos az ember.
A probléma ott kezdődik, hogy azt veszem észre, hogy a nagy többség pont, hogy ezt csinálja. Elissza, akár eldrogozza a pénzét, aztán hú de jó volt.
Ez nekem nagyon nem jön be, ezért vagyok kételkedésben.
Úgy meg nem akarok kezdeni egy kapcsolatot se, hogy ezt közlöm, mert lehet hátat fordít.
Másoknál mi a tapasztalat ?
Akkor az ne legyen a valakid.
Ez ennyire egyszerű.
A klasszikus értékrend nem egy divat irányzat, így soha nem fog kimenni a divatból. Ez az előnye.
Szóval ha valakinek problémája van azzal, hogy nem akarsz egy alkesz drogos lenni, aki ész nélkül primitíven dorbézol, akkor azzal az emberrel egyszerűen nem kell foglalkozni.
Mivel nem az a szint, akinek számítana a véleménye, vagy bármit is akarnál tőle hosszú távon.
Ha meg egy kapcsolat miatt engedsz ebből az értékrendből, azzal gyakorlatilag magadat köpöd szembe, és ugyanolyan ostoba leszel, mint az összes többi.
Attól meg ne félj, hogy nem találsz normális párt. Ahogy mondtam, ez nem egy divat irányzat.
Normális emberek mindig is voltak, meg lesznek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!