Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem merek szórakozóhelyekre...

Nem merek szórakozóhelyekre járni (disco, party), hogyan tudnék változtatni ezen?

Figyelt kérdés
Kb 19 évesen lezárult nálam a disco korszak, most 25 vagyok, és úgy érzem, változott a világ, elmaradtak az ismerősök is, bár van pár új. Ha nagy ritkán elmegyek egy szórakozóhelyre, akkor feszülten érzem magam, egyszerűen túl hangosak az emberek, sokx őrjöngenek ami taszít, egyszerűen legszívesebben kifutnék a világból. Nem tudom, hogyan küzdjem le a félelmem. Valamiért mindig attól félek, hogy az ilyen helyeken meg akarnak verni, pedig sosem volt konfliktusom. Nem tudom, ez hogyan alakult ki, de rettentő zavaró. Egyáltalán nem tudok ellazulni...

2013. máj. 26. 22:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Miért akarsz olyanban részt venni ami már lezárult nálad,ami

már nem hogy örömmel tölt el,hanem félsz tőle és már hangos

is számodra.

Talán most már nyugisabb helyeket kellene keresned.

2013. máj. 27. 06:42
 2/3 A kérdező kommentje:
De ha lemegyünk a Balaton soundra, vagy Szigetre, akkor is sokáig feszülve érzem magam. Miért nem tudok feloldódni?
2013. máj. 27. 08:29
 3/3 A kérdező kommentje:
Most jövök össze egy lánnyal, és ő eléggé bulizós, néha azért jó lenne elmenni vele. Sokx olyan is van, h bemegyünk egy elegánsabb sörözőbe és nem találom a helyem, látszik rajtam. Régen ilyen nem volt.
2013. máj. 27. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!