Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki jár bulizni, azok hogyan kaptak rá erre, hogy egyszerre csak elkezdtek járni szórakozóhelyekre?
Én egyszerűen elkezdtem lejárogatni kocsmázni, beszélgetni a barátaimmal, olyan 15 évesen.
Én is zárkózottabb voltam, az ilyen sulidizsikben mindig kirekesztett voltam, táncolni sem tudtam soha.
Aztán a barátok, a közös szórakozás, az egyre nagyobb baráti kör és az elismerés feloldotta ezt, máig nagyon szívesen járok le, illetve ismerkedek emberekkel. Mondjuk én nem ilyen szr diszkókba, ha nem normális koncertekre, szabadtéri szórakozóhelyekre, grillpartikra, bográcsolásra, házibulikba.
Neked is azt ajánlom, hogy kezdd egy barátnőddel kávézóban, üljetek ki valahova, járjatok el az osztálytársaitokkal néha, aztán majd alakul. De nem kell ezt mindenkinek szeretni, ha te nem szívesen jársz bulizni, senki nem fogja a szemedre vetni.
20 éves koromig nem jártam szórakozni, talán évente egyszer voltam valami buliba. Szilveszterezni abszolút nem jártam.
A haverjaim közül 1 járt discoba, a másik az max házibuliba.
Tavaly nyáron csináltunk házibulit, nem is 1et hanem egymás után 3-at.
Utána egy haverommal elmentünk discoba, azzal aki amúgy is jár.
Ő nem hívott régebben, szerintem azért nem mert amikor mentem vele akkor hamar meguntam.
Végülis jól sikerült a buli és mentünk még egy jópárszor a tavalyi évben és utána is megfordultunk ott.
Szilveszterezni is voltam egy haverommal.
Idén még nem voltam sokszor meg házibuli se volt még de azért eljárunk iszogatni ha ráérünk hétvégén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!