Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tudnatok tippeket adni hol...

Tudnatok tippeket adni hol lehet megismerni rendes 20 ev koruli lanyokat?

Figyelt kérdés
En 22 eves vagyok de sajnos meg nem volt komoly kapcsolatom. Ertem itt azt, fel evnel tovabb tartson vagy osszekoltozes ilyesmi.. Sajnos 18 eves korom utan belekerultem egy par eves hullamvolgybe de szerencsere mar kijottem belole de ismerkedni nem tudok sajnos :/ a munkahelyemen egyket no van csak de ok is idosebbek meg nalam.. a barati koromet sajnos hanyagolnom kell de ott sincs olyan akivel ismerkedhetnek..probalkozok mar badoo meg hasonlok de irok nekik es nem irnak vissza :/ nem tartom magamat csunyanak de mar lassan azthiszem a kinezetemmel van baj. 178 magas sportos alkatu vagyok a ruhaimra is probalok odafigyelni.. az eszemmel sincs baj szerintem van erettsegim szakmam igaz meg nem abban dolgozom de rajta vagyok azon az ugyon is.. Kezdek egyre jobban kiabrandulni az elet minden teruleten jol alakulnak mar a dolgaim de egy tarsat magam melle akivel tudnek tervezni sajnos nem talalok :( van valaki hasonlo helyzetbe vagy van valami tanacsotok mit tehetnek?
2014. dec. 1. 20:18
 1/3 anonim ***** válasza:
A rendes lányok 20 év körül már mind foglaltak.
2014. dec. 1. 20:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Akár itt gyik-en. :D
2014. dec. 7. 14:02
 3/3 anonim válasza:
szia,én is 22éves fiu vagyok,és nagyon hasonló helyzetben vagyok.Falun élek,ami azt jelenti h mindenki ismer mindenkit,és ha szeretnék is lányokkal összejönni,akkor az sokszor ahoz vezet h a lány szülei lenézően lebeszélik a lányukat.Pedig rendesnek mondanám magamat,nem iszok,nem cigizek és discoba is csak ritkán járok.És ez már tul gyanus egyes lányos szülőknek.Nameg a lányok se szentek,nekik pont a dilis diszkós barmok jönnek be,nem tudják értékelni,h valaki a jövőjére gondol és nem ivásra meg cigire költi a pénzt hanem pl.vesz valami hasznos dolgot.
2015. jan. 4. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!