Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért lesz szerelmes belém...

Miért lesz szerelmes belém mindenki?

Figyelt kérdés

Na jó, a mindenki durva túlzás, de így tudtam röviden megfogalmazni.

Azok a srácok, akik első beszélgetéskor azt állítják, ők nem éppen szerelmes típusok, nehéz őket elbűvölni, x idő után pont belém lesznek szerelmesek.

Nem vagyok az a csábítgatós típus, nem is szoktam ilyesmivel szórakozni, csak tök véletlenül alakul így.

Eljutok az illetőkkel már olyan baráti szintre,mire bevallják, hogy tudom, hogy nem csak megdugnának, nem szédítgetnek.

Mi lehet az oka?

21L

2014. dec. 1. 18:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Bocs, h elkeserítelek, de ezer éves trükk, h a srácok azt kamuzzák, szeretik a csajt, h az gyorsabban megadja magát.
2014. dec. 1. 19:44
 12/12 anonim ***** válasza:
Mert valami pluszt látnak benned, kisugárzás, csinos külső, intelligencia... honnan tudjam. A bakjaid akarnak lenni, mert jó nőnek tartanak, te meg kihúzva magad, büszkén válogathatsz közülük. Mondjuk én nem vagyok, és nem is leszek beléd szerelmes soha.
2014. dec. 1. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!