Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért lesz szerelmes belém...

Miért lesz szerelmes belém mindenki?

Figyelt kérdés

Na jó, a mindenki durva túlzás, de így tudtam röviden megfogalmazni.

Azok a srácok, akik első beszélgetéskor azt állítják, ők nem éppen szerelmes típusok, nehéz őket elbűvölni, x idő után pont belém lesznek szerelmesek.

Nem vagyok az a csábítgatós típus, nem is szoktam ilyesmivel szórakozni, csak tök véletlenül alakul így.

Eljutok az illetőkkel már olyan baráti szintre,mire bevallják, hogy tudom, hogy nem csak megdugnának, nem szédítgetnek.

Mi lehet az oka?

21L

2014. dec. 1. 18:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Merolyanszépokosvagy.
2014. dec. 1. 18:45
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Van egy tippem, szerintem azért, mert ezek a srácok csak neked mesélik be azt, hogy kizárólag csak barátként tekintenek rád. Jól tudják már a legelején, hogy bejössz nekik eléggé, csak áltatni próbálják magukat és téged is. De a vágy mindig nyer a végén. Ezért esnek szerelembe.
2014. dec. 1. 18:45
 3/12 anonim ***** válasza:
Nalam is ez van,es mar nem foglakozom vele, elfogadtam.Oke annyiban valtoztam, h amikor valaki nagyon regi baratsagban vagyok es furcsat eszlelek akkor rakerdeztem, h "mondd h te nem..."..szoval a barataim baratkent kezelnek, a tobbi oedig nem erdekel:-))))
2014. dec. 1. 18:47
 4/12 anonim ***** válasza:
Lehet jó a kisugárzásod.
2014. dec. 1. 18:48
 5/12 anonim ***** válasza:
91%
Pedig csak megdugnának.Kis naiv vagy.
2014. dec. 1. 18:50
 6/12 anonim ***** válasza:
Néha én is járok így, és olyan rossz, mikor el kell mesélnem, hogy szeretrm a barátom és nem lesz köztünk semmi.
2014. dec. 1. 18:51
 7/12 anonim ***** válasza:
Mázlista... Az én érzéseimet meg soha sem viszonozták és talán nem is fogják soha sem... :/
2014. dec. 1. 18:58
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem meg sokkal jobb vagy, mint ez a magáról sokat képzelt kérdező.:)
2014. dec. 1. 19:16
 9/12 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
tudod te mi a szerelem? Kicsi vagy még ahoz hogy felfogd
2014. dec. 1. 19:23
 10/12 anonim ***** válasza:
Kaptam egy nulla százalékot, mert nem hódoltam be a kérdezőnek. Hupszika.
2014. dec. 1. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!