Van egy fiu a suliban egyidősek vagyunk mindketten 14 évesek. Azt mondták hogy tetszem a srácnak de ebben nem kételkedek mert őrökké szemezünk és előttem produkálja magát. Én szerelmes vagyok bele de nem tudom miert ilyenek az érzéseim? ( többi lent)
Figyelt kérdés
Nos én nagyoon szerelmes vagyok belé de ez az érzes hetenként változik..
Pl.egy hete alig birtam kiállni hogy ne öleljem meg most meg egyszeruen gyűlölöm de egy két hét es megint tombol a szerelem aztan megint utálom de egyszerűen nem is birom elfelejteni de miért van ez?
2014. nov. 28. 11:55
1/1 anonim válasza:
Azért mert minden emberben van mit szeretni és utálni. Ennyire egyszerű a történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!