Ti biztosak vagytok benne, hogy jól néztek-e ki vagy sem?
Figyelt kérdés
Szóval a problémám, hogy 24/f vagyok kb. minden napom a munkával vagy megy el csak jövök és megyek mivel bent mindenki 40+éves ezért ott sem nagyon tudok vissza jelzést kapni. A buszokon ha éppen vannak lányok akkor megszoktak nézni kérdés csak az, hogy tetszem-e vagy valami furcsa rajtam ? Értitek :D Szóval mivel a családomon és a munkatársaimon kívül napi szinten nincsen semmi kapcsolatom a külvilággal hogyan mérhetném fel a helyzetem ? :D 24/f2014. dec. 1. 16:26
11/30 A kérdező kommentje:
De visszajelzésekböl vagy csak a fejetekben él ez az elkézelés ? :D
2014. dec. 1. 16:39
12/30 anonim válasza:
Hát a saját fejemben, ami rossz mert mindent máshogy látok mint mások... Olyan mintha egy szűrőn át nézném a világot.
Mások azt mondanák: ronda, tűrhető, elmegy... Ami mindenképp azt jelenti hogy ROSSZ
13/30 anonim válasza:
Nem nézek ki annyira jól, de valami van bennem, amiért tőlem kérdezik a menetrendet, azt, hogy hány óra, vagy csak úgy simán beszélgetnek sorban állás közben, buszon, vonaton, orvosi rendelőben.
14/30 anonim válasza:
A tükörben jól nézek ki, de a fényképeim elég szörnyűek.
15/30 anonim válasza:
Velem is ez van, tükörben imádom magam fényképben meg hánynék magamtól.
16/30 A kérdező kommentje:
10-es küldtem képet :D
13-as ez velem is sűrűn előfordul :D
2014. dec. 1. 16:47
17/30 A kérdező kommentje:
én tükörben is és képen is inkább olyan semlegesnek tartom magam
2014. dec. 1. 16:59
18/30 anonim válasza:
Én sem tudom, hogy jól nézek ki vagy nem. Én ezt valahogy képtelen vagyok eldönteni magamon, és barátaimon és családomon kívül senki sem szokott úgymond értékelni. Csak hát igen, ők a család és barátok, lehet csak azért mondanak szépnek. Kivéve a húgom, mivel ő mindig azt mondja ronda vagyok. De nem tudom eldönteni hogy azért mert tényleg így van, és őt nem érdekli hogy megbánt-e, vagy pedig csak gyerekes hülyeségből, csak hogy piszkáljon... Pasim még nem volt (nálunk ez nem meglepő, osztályunkban más osztályokkal ellentétben nem nagyon megy a pasizás, csajozás dolog, csak elvetve), fiú haveroktól pedig nem szoktam ilyeneket kérdezgetni. Tehát pl. én is tanácstalan vagyok, és nem tudok rá jó megoldást, hogy hogy lehetne kideríteni...
19/30 anonim válasza:
Ja, én tudom, hogy nem nyújtok túl kellemes látványt :D
20/30 anonim válasza:
Eddig minden lány, akinél próbálkoztam ocsmánynak tartott. Szóval valószínű az lehetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!