Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Elmennétek egy sráccal második...

Elmennétek egy sráccal második randin moziba és hagynátok, hogy ő fizesse, ha az első randi után úgy érzitek, hogy nem vagytok biztosak a srácban?

Figyelt kérdés
2014. jún. 19. 11:15
 1/6 anonim ***** válasza:
ő fizetné a jegyeket, én pedig a kaját! így teljesen egál, de mégis "ő fizetett":)
2014. jún. 19. 11:17
 2/6 anonim ***** válasza:
A popcornt és az üdítőt fizesd te! 2. randin még nem baj, ha nem érzel semmit és nem tudod őt hovatenni. Azért kell többször talizni, hogy rájöjj!
2014. jún. 19. 11:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Én akkor sem hagynám, hogy ő fizesse a mozit, ha úgy érezném, hogy nagyon szimpatikusak vagyunk egymásnak, és jó eséllyel komolyabbra fordul majd a dolog, nemhogy így.

Az ismerekedésnek ebben a szakaszában nekem mondjuk az, ami még belefér, hogy azt a kedves gesztust elfogadom és értékelem egy férfi részéről, hogy egy italra meghív valahol.

2014. jún. 19. 11:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Èn nem megyek vele el ha nem vagyok benne biztos .
2014. jún. 19. 11:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát 2. randin még belefér, hogy ő fizesse, de én mondanám, h felesben inkább, mert nem 200ft-ról van szó.

De az ne zavarjon, h nem jön be eléggé, még nem ismered, erre valók a randik.:)

2014. jún. 19. 11:41
 6/6 anonim ***** válasza:

Én alapból nem moziba mennék. Félre ne értsd, elmennék vele randizni másodjára is (még akkor is ha nem vagyok biztos a srácban), de a randi lényege pont az, hogy megismerjük egymást, és az úgy szerintem nem megy, hogy beülünk egy kb. másfél órás filmre és egymáshoz sem szólunk. Jó tudom, hogy utána még lehet beszélgetni, de akkor minek előtte a film? Mármint úgy értem, hogy klassz a mozi meg minden, de nekem valahogy ez olyan benyomást kelt mintha nem tudna velem miről beszélgetni, és akkor megyünk egy olyan helyre ahol nem is kell.

Amúgy én amondó vagyok, hogy a randizás első szakaszában mindenki fizesse a saját részét, mert ha pl. 3. randi után kiderül, hogy nem illünk össze akkor senki nem lesz senkinek a "lekötelezettje", vagyis mindenki egyformán vette ki a részét mindenből.

2014. jún. 19. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!