Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan oldjam meg ezt fiúk,...

Hogyan oldjam meg ezt fiúk, lányok? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Van egy lány az iskolámban, aki nekem nagyon tetszik...nagyon nem szeretném megszólítani nehogy tolakodásnak érezze, inkább Facebookon szeretnék ráírni. Viszont én még eléggé tapasztalatlan vagyok a csajozásban, ezért szeretnék tőletek segítséget kérni. Semmiképpen se írjatok olyan ilyent: "írd ezt szia :)" vagy "csak simán írj rá"...meg az lenne a kérdésem, hogy szerintetek jó ötlet az, hogy azt írom neki, hogy "Szia, már régóta ismerlek, nincs kedved beszélgetni" vagy "Szia, szép a mosolyod, te vagy a legszebb lány" vagy "Szia, nincsen kedved valamikor találkozni?" most a lányok segítségét szeretném kérni, hogy ha egy srác ezeket írná nektek, akkor mit válaszolnátok? Fiúk, most a ti segítségeteket kérem, mit írjak a Facebookon neki? Valami olyat írjatok, ami nagyon jól esne neki! Valamint, szerintetek, nem gáz az, hogy ha a lány 1 évvel idősebb mit én?

2014. máj. 31. 20:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Szép vagy szép vagy szebb a napnál... szerintem te fiatal vagy és töketlen egy idősebb csajhoz.
2014. máj. 31. 20:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy vagyok vele, hogy ha akar tőlem valaki valamit, akkor azt ne fészen közölje. Beszélj vele élőben, és csak aztán hívd el. Én arra mindig nemet mondok, ha rögtön egy ismeretlen kezdi a "szimpatikus vagy, egy randi?" dumával.

18/L

2014. máj. 31. 20:44
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gond az egy év. Viszont én a helyedben nem ráírnék. Nem kell rögtön "elárulnod magad", hogy odavagy érte, és ezzel nem a töketlenségre bátorítalak. :) Csak arra, hogy szerintem jobb ötlet, ha inkább élőben futsz vele "véletlenül" össze a menzán, vagy akárhol, ahol terep van erre. Csak mondok egy példát.

Mikor gimis voltam, egy srác, akire addig nem is figyeltem (eggyel járt fölöttem, nem is ismertem igazából) hozzánk csapódott, mikor orgonát kellett vágdosnunk a ballagásra. Én tartottam az ágat, ő vágta le, én telehullottam virággal. Ő akkor: "szépre száll a virág". - mondjuk az a srác mindenkinek csapta a szelet, de akkor iszonyat odáig lettem érte, mégpedig azért, mert személyes volt az élmény (a facebookon bármilyen szépet mondasz, szerintem az inkább ijesztő, mint imponáló)

Élőben egy-egy apróbb kedves megjegyzéssel, jó, a helyzethez illő poénnal jobban magadra hívhatod egy lány figyelmét, mint egy üzenettel, bár tudom, hogy ez utóbbi egyszerűbbnek tűnik, szerintem hanyagold ezen a fokon a virtuális hálót. :)

2014. máj. 31. 20:47
 4/9 anonim válasza:

Nekem van egy fiú osztálytársam, akinek 1 évvel idősebb barátnője van, szóval az még elmegy szerintem. Mondjuk mi 11.-esek vagyunk, nem tom, te mennyi idős vagy.

Szerintem a "Szia, nincsen kedved valamikor találkozni?" így elsőre kicsit sok. A "Szia, szép a mosolyod, te vagy a legszebb lány" aranyos, de azért elsőre egy olyan fiútól, akivel még nem beszéltem ez is sok lenne nekem.

Ha mondjuk ráírsz h "Szia, zavarlak?" megvárod míg válaszol és utána azt írod, h "Csak nagyon szimpatikus vagy nekem, gondoltam beszélgethetnénk" az jó lenne. Ha valaki így írna rám, azt nem venném tolakodónak. 17/L

2014. máj. 31. 20:54
 5/9 anonim válasza:

Facen ne írj semmi olyat hogy: nagyon szép vagy stb. csak hívd el valahova(mondjuk legelőször csak sétálni és beszélgessetek).

Facen soha ne írj olyat hogy tetszel,szeretlek mert gyávának fog gondolni ha ezt nem személyesen mondod el neki. Én ugyan fiú vagyok te pedig a lányok segítségét kérted de én azzal próbálkoznék facebookon hogy:"Szia már régóta figyellek és aranyos lánynak tűnsz. Szeretnélek jobban megismerni." vagy valami hasonlóval.

2014. máj. 31. 20:57
 6/9 anonim ***** válasza:
ott buktad el az egészet, hogy facen írsz, rá légy tökös és állj elé és úgy hívd el valahová :D
2014. máj. 31. 21:04
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

(19Fiu)

Se Facebookon, se SMS-ben ne ismerkedj!Beszarinak fogsz tűnni.

Ha egy suliban jártok akkor pofon egyszerű dolgod van.(Legalább is nekem az lenne :D)

Van közös téma pl tanárok.

Le sem kell szólítanod.Csak "véletlenül" nekimész a folyosón.Ha szerencséd van akkor bocsánatot kér.Rámosolyogsz és mondasz valami jót pl. "semmi baj,legalább van valami jó is ebben a napban."Ne rohand le rögtön.Este inkább írj rá és hozd fel a témát de max5 percet beszélj vele.Utána mond neki,hogy más dolgod van és menned kell.Had töprengjen rajtad kicsi :)Másnap megint találkoztok a suliba és a többi rajtad múlik.

Semmiképp se legyél félénk és ne hagyd,hogy bekövetkezzen a kínos csend.

Tapasztalataim szerint a lányoknak bejön ha érdeklődünk irántuk.Legyenek kérdéseid.

2014. máj. 31. 22:03
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2014. máj. 31. 22:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Figyu,sztem ne kezd úgy h szia,szép v stb stb. És h nem lenne-e kedve találkozni,mert valamelyik lánynak ez ilyesztő.Tehát sztem előbb dumálj vele 1-2 alkalommal és utána hívd el,de persze ahogy érzed.:)
2014. jún. 1. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!