Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok egy ilyen fiúval...

Lányok egy ilyen fiúval összejönnétek? Ismerkednétek vele?

Figyelt kérdés

17 éves, 180 cm magas, barna szemű, rövid barna hajú, átlagos testalkatú (értsd van rajta kis izom de inkább csak szálkás), arcra a legtöbben 7 és 10 közötti értéket adtak 10 pontból (ezt objektívan nem tudom megítélni). Igényesen öltözködik, tehát nem a tróger, lelenc mai "divat" stílus szerint öltözködik. Általában komoly, de ha a helyzet úgy kívánja akkor vicces is tud lenni, szeret néha egyedül lenni és az élet nagy dolgain gondolkodni. Kevés barátja van, mivel kicsit önbizalomhiányos és visszahúzódóbb, de ha valakinek megnyílik abban tényleg megbízik (ezek mind egy traumára vezethetőek vissza..), nem iszik, nem cigizik és nem is bulizik (már próbálta mindet, de elveti). Illetve még annyi, hogy céltudatos és tudja mit akar elérni az életben és tesz is ezért (itt munkára gondoljatok).

Ez én lennék egyébként, valamiért vicces volt e/3-ban írni magamról.:D

2014. nov. 30. 21:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
minden meleg pasi álma vagy
2014. nov. 30. 22:25
 12/21 anonim ***** válasza:
Utcso :D hol laksz? Én szívessen megismernélek, akár csak barátként. 17l
2014. nov. 30. 22:38
 13/21 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok: csak ironizáltam és egyébként külföldi vagyok
2014. nov. 30. 22:54
 14/21 anonim ***** válasza:
Selytettem:)
2014. nov. 30. 22:56
 15/21 anonim válasza:
egyetértek veled a legtöbb lánynak a bunkó "jampik" kellenek akikkel lefeküdnek párszor aztán szia nekem még nem is volt életemben barátnőm (1. válaszoló)
2014. nov. 30. 23:03
 16/21 anonim ***** válasza:
Számomra nagyon szimpátikus, amit írtál magadról, én is hasonlóan gondolkozom. Nagyon szívesen megismernélek. :)
2014. dec. 1. 01:06
 17/21 anonim ***** válasza:
*szimpatikus
2014. dec. 1. 01:07
 18/21 anonim ***** válasza:
Ilyen vagyok én is, csak 19 éves, meg kicsit vékonyabb.
2014. dec. 1. 01:55
 19/21 anonim válasza:
Én teljes mértékben :) Nem lenne ennél több vágyam :D Imádnálak és kész :D Az önbizalomhiányodon is segítenék ;)
2014. dec. 2. 19:16
 20/21 A kérdező kommentje:
Wow, köszönöm, ez jól esett :)
2014. dec. 2. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!