Jóképű vagyok ha? (lányok, férfiak is írjanak)
-bulikban mindig van 1-2 csinos lány, aki a közelembe gravitál a tánctéren hogy kezdeményezzek náluk, miközben állandóan néznek
-egy csütörtöki buliban egy csinos lány a hívogató kézmozdulattal hívott (amikor a mutatóujjával hívogat maga felé), hogy táncoljak vele (később csókolóztunk)
-nyáron egy buliban elküldtem magamtól egy átlagosan jól kinéző lányt, mert a barátaimmal akartam lenni, erre két óra múlva visszajött hozzám és karon ragadott hogy csókoljam meg
-nappal a buszon, az utcán menve vagy a suliban mindig úgy érzem kb. minden negyedik-ötödik lány, akit látok úgy néz rám, mintha nagyon tetszenék neki, köztük azért sok csinos lány is
Nem vagyok túlságosan magabiztos ezért sem vagyok tisztában azzal hogy mennyire számítok jóképűnek. Azt tudom magamról, hogy kicsit kisfiús arcom van és inkább a 15-19 éveseknek jövök be (viszont sportolok és izmos testem van). A fentiekből mire gondoltok? Plusz kb így nézek ki arcra, mint ezek a férfiak:
21/F
Ez a nagyon cuki kategória :) nekem nem jön be annyira
De pl one directionba hasonló srácok vannak
Ja, sőt még Alexander Rybak is vagyok, aki szintén talán valami híres énekes:
Rá is eléggé hasonlítok arcra, bár nekem világosabb a hajam, kb. mint az első kettőnek.
De komolyra fordítva nem tudom még mindig mennyire lehetek jól kinéző az átlaghoz képest? Más srácok is ennyi figyelmet szoktak kapni, vagy szokott velük ilyen történni, amik velem?
Már az írásod alapján is 17 évesnek saccoltalak (bocsi), és igen kicsit kisfiús arcod van. Az,hogy jóképű vagy-e relatív, én személy szerint a képen lévő fiúk egyikét sem tartom jóképűnek, de a fiatalabb lányok biztos máshogy vélekednek! Legyen önbizalmad! !
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!