Egy intelligens, művelt, gyönyörű nő miért nem tudja
elfogadni, ha kevésnek érzem magam hozzá?
Figyelt kérdés
Miért nem lehet ebbe belenyugodni, ha a férfi úgy gondolja, hogy intelligenciában, műveltségben és külsőre sincs egyáltalán azonos szinten egy nagyszerű nővel? Miért nem lehet elfogadni, hogy a férfi nem képes azt nyújtani semmiben sem, amire a nő vágyik? Miért kell egyből arra gondolni, hogy a férfinak valójában nem jön be a nő, holott teljesen más dolog, az önbizalomhiány, a féltékenység stb. áll a visszavonuló fújásának hátterében? Miért kell kiakadni, miért kell hisztizni? Miért nem lehet megbékélni azzal, hogy egyes férfiak totális csődnek érzik magukat egy szinte mindenben tökéletes nő mellett?
"Egy kigyúrt, deltás, küzdősportot űző, intelligens, sok diplomás, sok nyelven beszélő észkombájn hústorony sokkal nagyobb valószínűséggel tud többet nyújtani,
mint a hozzám hasonlók..."
Nem. Egy talpraesett, egészséges önbizalommal rendelkező, lelkileg erős férfi, akit nem vág földhöz a legkisebb nehézség tud többet nyújtani, mint aki elveszik az önsajnálatban örökre és ezt nem bántásnak szánom senki felé.
2014. nov. 29. 19:39
33/43 anonim válasza:
# 31
Miért is?
2014. nov. 29. 19:40
34/43 anonim válasza:
ma 19:40
Közöd nincs :)
2014. nov. 29. 19:41
35/43 anonim válasza:
Hát van, mert az én kommentemre reagáltad. :D
Egyébként ma is vicces nap van:
Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló
Az elküldés időpontja: ma 19:40
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Egy intelligens, művelt, gyönyörű nő miért nem tudja elfogadni, ha kevésnek érzem magam hozzá?
"Mert milyen vagy te? A barátom egy másodéves egyetemista fiú egy nem túl gazdag családból (M.o. keleti része...), nem izmos (vékony), és mint.."
Az üzenet témája: Re:
Az üzenet szövege: TUDOD KI HISZI EL EZT SZAJHA..
2014. nov. 29. 19:42
36/43 anonim válasza:
Ne hallgas ezekre,csak azt akarják hogy megtörjél.
2014. nov. 29. 19:42
37/43 anonim válasza:
A nők kizárólag a keményebb férfiakat szeretik. Meg kell mutatni, hogy mit tudsz és a bunyózni tudás ott létfontosságú. Képzeld el taperolja valaki a csajodat azt le kell rendezned egy gyorsított boxmeccsel de ott még nyerned is kell. A másik, hogy mutasd meg a bérpapírod mert különben el sem hiszik, hogy jó anyagi helyzetben vagy. A harmadik, hogy legyen autód és nem lakásod mert az a nőket nem érdekli. És ezen felül, mindig keresned kell a bunyót, mert folyamatosan kell bizonyítani a csajodnak, hogy ő biztonságban van melletted. Jah és minden csapatban akár munkahelyen te legyél a vezető. Sok minden akad még ami keménységgel kapcsolatos de nem jut eszembe. Na ennyi, remélem nem vettem el a kedved.
2014. nov. 29. 19:44
38/43 anonim válasza:
# 37
Szerintem ezt te sem gondolod komolyan... :D
2014. nov. 29. 19:45
39/43 anonim válasza:
Egy v mit árulj el légyszi. Hogy ez a hölgy az itteni szerepléseid miatt szeretett beléd,vagy személyes találkozás alapján vélte felfedezni benned azokat a különleges értékeket amiért vonzzónak talál? Ha itt nem szeretnéd megosztani erre a választ,ird meg privátban,mert erre kiváncsi vagyok..
2014. nov. 29. 19:51
40/43 A kérdező kommentje:
#39: Hónapokkal ezelőtt kikötöttem, hogy interneten soha egyetlen nővel sem kötök semmilyen ismerkedést, barátságot, haverságot. Se kép, se mobilszám, se FB, semmi. Semmilyen módon nem akarom belekényszeríteni magam egy olyan kényes helyzetbe, hogy holmi betűkbe, mondatokba többet képzeljek bele a naivságomból, tapasztalatlanságomból fakadóan. Mindezeknek mellett a srácokkal teljesen másképpen szoktak alakulni a dolgok. Előfordult már olyan is, hogy még aznap, ismerkedésünk első napján összefutottunk este egy sörre. Úgy tapasztalom, úgy látom, hogy a nők másképp értelmezik az internetes ismerkedést: lekopnak, eltűnnek, nem válaszolnak stb. Még akkor sem, ha csak sima levelezésről van szó. Ellenben a legjobb haverjaimat, barátaimat mégis az internetnek köszönhetem, öröm az ürömben. A kérdésedre tehát a válasz: személyes ismerkedés volt, az internetnek köze sem volt az ismerkedésünkhöz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!