Egy intelligens, művelt, gyönyörű nő miért nem tudja elfogadni, ha kevésnek érzem magam hozzá?
ma 18:32
Én is igy látom a Nőket. Képtelenek egyenesek és gerincesek lenni mint a Normális pasik.
"Egy intelligens, művelt, gyönyörű nő"
A Kérdésben a hiba! :)
Szerintem te sem gondolod komolyan a fenti sorokat.
Ha igen akkor meghazudtolod a nevedet,vagy megtörtél,és ez útobbi roszabb.. Amiröl te irtál ilyen nő nem létezik!
ma 18:44
Nekem nagyobb tapasztalatom van nők terén,de én sem tudom őket megérteni. Sokszor hallotuk már hogy a "Nőket nem érteni hanem szeretni kell",mégis amikor a srác szereti őt tiszta szivéből és önzetlenül és önmagáért,a nő egyből komplikálni kezd és semmi sem jó neki.. Ha ezt még nem tapasztaltad,majd fogod hamarosan.
ma 18:46
Akkor már inkább:
Rühellem a cigánylányokat :)
Mert túlbonyolítjátok. Azt kell adnod a másiknak, amit te is vársz illetve kapsz tőle; de nem a végtelenségig konkretizált formában! Gyönyörű? Jó. Miért fontos ez? A vonzalom miatt. Vonzódik hozzád? Igen. Akkor tök mindegy, hogy te "gyönyörűnek" tartod-e magad, vagy sem. A többi dologgal ugyanígy: elégítsd ki intellektuálisan, elégítsd ki érzelmileg. Senkit nem érdekel, hogy ő beszél spanyolul meg tuaregül, te meg nem, ha ő lát valami más pluszt az intellektusodban, ami megfogja.
Ha ezeket nem tudod nyújtani, akkor egyébként nem értem, hogy miért ragaszkodna hozzád.
Én egy ilyen nő mellett tudnék kiteljesedni, de nem jött eddig. Más elé meg odapottyan, és nem kell neki, ejnye.
Mondjuk most jut eszembe, de, volt egy ilyen; és pont így gondolkodtam, mint te. Neki persze nem mondtam el, ezért csak annyit látott szegénykém, hogy idiótán viselkedek. Ó, az a bolond hülyegyerekkor... Visszacsinálnám, ha tehetném. :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!