Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy intelligens, művelt,...

Egy intelligens, művelt, gyönyörű nő miért nem tudja elfogadni, ha kevésnek érzem magam hozzá?

Figyelt kérdés
Miért nem lehet ebbe belenyugodni, ha a férfi úgy gondolja, hogy intelligenciában, műveltségben és külsőre sincs egyáltalán azonos szinten egy nagyszerű nővel? Miért nem lehet elfogadni, hogy a férfi nem képes azt nyújtani semmiben sem, amire a nő vágyik? Miért kell egyből arra gondolni, hogy a férfinak valójában nem jön be a nő, holott teljesen más dolog, az önbizalomhiány, a féltékenység stb. áll a visszavonuló fújásának hátterében? Miért kell kiakadni, miért kell hisztizni? Miért nem lehet megbékélni azzal, hogy egyes férfiak totális csődnek érzik magukat egy szinte mindenben tökéletes nő mellett?
2014. nov. 29. 18:09
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
ma 18:24 Kommentelő nagyon jókat ir,minden elismerésem.
2014. nov. 29. 18:32
 12/43 anonim ***** válasza:
35%
Valószínűleg a nő is tisztában van azzal, amit leírtál, és nem akar tőled semmit, de nincs elég gerinc benne ahhoz, hogy ezt bevallja, ezért inkább hisztizik.
2014. nov. 29. 18:32
 13/43 anonim ***** válasza:
10%

ma 18:32

Én is igy látom a Nőket. Képtelenek egyenesek és gerincesek lenni mint a Normális pasik.

2014. nov. 29. 18:40
 14/43 A kérdező kommentje:
Miért érzem igaznak, amit a #12-es hozzászóló írt? Miért sejtem, hogy valami ilyesmi áll a háttérben? Egy intelligens nő valóban szereti addig csűrni-csavarni, hogy a konfrontációból ő kerüljön ki győztesen.
2014. nov. 29. 18:44
 15/43 anonim ***** válasza:

"Egy intelligens, művelt, gyönyörű nő"

A Kérdésben a hiba! :)

Szerintem te sem gondolod komolyan a fenti sorokat.

Ha igen akkor meghazudtolod a nevedet,vagy megtörtél,és ez útobbi roszabb.. Amiröl te irtál ilyen nő nem létezik!

2014. nov. 29. 18:44
 16/43 anonim ***** válasza:
Szerintetek bannolnának, ha csinálnék egy új profilt olyan névvel, hogy "Rühellem a cigányokat"?
2014. nov. 29. 18:46
 17/43 anonim ***** válasza:

ma 18:44

Nekem nagyobb tapasztalatom van nők terén,de én sem tudom őket megérteni. Sokszor hallotuk már hogy a "Nőket nem érteni hanem szeretni kell",mégis amikor a srác szereti őt tiszta szivéből és önzetlenül és önmagáért,a nő egyből komplikálni kezd és semmi sem jó neki.. Ha ezt még nem tapasztaltad,majd fogod hamarosan.

2014. nov. 29. 18:48
 18/43 anonim ***** válasza:

ma 18:46

Akkor már inkább:

Rühellem a cigánylányokat :)

2014. nov. 29. 18:49
 19/43 A kérdező kommentje:
Kedves #15-ös! Nem törtem meg, semmiképp sem adom be a derekam senkinek, viszont az eszmefuttatásaimtól függetlenül is léteznek művelt, értelmes, csinos nők. Ezen nincs mit nem beismerni!
2014. nov. 29. 18:50
 20/43 Kurtz Bickle ***** válasza:
93%

Mert túlbonyolítjátok. Azt kell adnod a másiknak, amit te is vársz illetve kapsz tőle; de nem a végtelenségig konkretizált formában! Gyönyörű? Jó. Miért fontos ez? A vonzalom miatt. Vonzódik hozzád? Igen. Akkor tök mindegy, hogy te "gyönyörűnek" tartod-e magad, vagy sem. A többi dologgal ugyanígy: elégítsd ki intellektuálisan, elégítsd ki érzelmileg. Senkit nem érdekel, hogy ő beszél spanyolul meg tuaregül, te meg nem, ha ő lát valami más pluszt az intellektusodban, ami megfogja.

Ha ezeket nem tudod nyújtani, akkor egyébként nem értem, hogy miért ragaszkodna hozzád.

Én egy ilyen nő mellett tudnék kiteljesedni, de nem jött eddig. Más elé meg odapottyan, és nem kell neki, ejnye.

Mondjuk most jut eszembe, de, volt egy ilyen; és pont így gondolkodtam, mint te. Neki persze nem mondtam el, ezért csak annyit látott szegénykém, hogy idiótán viselkedek. Ó, az a bolond hülyegyerekkor... Visszacsinálnám, ha tehetném. :'(

2014. nov. 29. 18:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!