Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy intelligens, művelt,...

Egy intelligens, művelt, gyönyörű nő miért nem tudja elfogadni, ha kevésnek érzem magam hozzá?

Figyelt kérdés
Miért nem lehet ebbe belenyugodni, ha a férfi úgy gondolja, hogy intelligenciában, műveltségben és külsőre sincs egyáltalán azonos szinten egy nagyszerű nővel? Miért nem lehet elfogadni, hogy a férfi nem képes azt nyújtani semmiben sem, amire a nő vágyik? Miért kell egyből arra gondolni, hogy a férfinak valójában nem jön be a nő, holott teljesen más dolog, az önbizalomhiány, a féltékenység stb. áll a visszavonuló fújásának hátterében? Miért kell kiakadni, miért kell hisztizni? Miért nem lehet megbékélni azzal, hogy egyes férfiak totális csődnek érzik magukat egy szinte mindenben tökéletes nő mellett?
2014. nov. 29. 18:09
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:

ma 18:50

Létezhetnek,csak általában nem mi fogjuk ki,hamarabb nyerek a lottón! :)

És nem kell ezeket annyira szépiteni,

intelligens, művelt, gyönyörű nő..

..lehet v kinek egy csendes falusi átlagos lány is az élet forrása,pont azért mert annyira szerény és öszinte..

2014. nov. 29. 18:59
 22/43 anonim ***** válasza:

ma 18:59

Ment a zöld kéz!

2014. nov. 29. 19:06
 23/43 anonim ***** válasza:

Intelligens, szép, széles látókörű nőnek tartanak, de én pontosan tudom, hogy nem vagyok tökéletes.

Volt dolgom nem egy olyan pasival, aki úgy érezte, hogy kevés hozzám, és baromira idegesített, hogy így gondolja. Szerintem az én dolgom eldönteni, hogy SZERINTEM milyen, én mennyire szeretem, mennyire felel meg... Ha nekem tetszik, akkor minek bonyolítja?

Sokan úgy gondolják, hogy a barátom sem illik hozzám, mert nem a mai ideálnak megfelelő, filmsztár kinézetű izomagy, fiatalabb is nálam, egyáltalán nem volt az udvarlásnál ravasz és játszmázós, előttem nem is volt soha barátnője. Viszont ő soha nem gondolta, hogy kevés lenne hozzám, mert nem is az! Nem kell a közvéleményt alakító, felszínes véleményekre alapozni egy kapcsolatot.

2014. nov. 29. 19:18
 24/43 anonim ***** válasza:

Mert először a legtöbben azt hiszik ha visszautasítják őket, hogy ez azért történik, mert valami miatt nem tetszenek, nem jönnek be, nem kellenek a másiknak és ez a "túl jó vagy hozzám" csak ügyes kibúvó.

Aztán vannak gondoskodó típusú nők, akik, ha a férfinak sikerül meggyőznie, hogy valóban kevésnek érzi magát hozzájuk, mindent beleadnak, megpróbálnak bele önbizalmat csepegtetni, támogatni mindenben, érzelmileg mellette állni, hogy bizonyítsák, ő igenis egy értékes ember, akit nagyon is lehet szeretni... Más kérdés, hogy sokszor ezek után ezek a nők érzelmileg kiszipolyozva, kihasználva, eldobva, összetörve maradnak magukra, mert az ilyen "energiavámpír" férfiak többsége jobban szereti az önsajnálatot, a mártír szerepet, mint a másik embert és soha nem fogják feladni a "szegény én" szerepüket.

Hozzáteszem, tisztelet a kivételnek, akinek nem inge, ne vegye magára.

2014. nov. 29. 19:19
 25/43 anonim ***** válasza:

# 24

Hát igen, ebben is van egy jó adag tapasztalatom...

2014. nov. 29. 19:20
 26/43 anonim ***** válasza:

Drága barátom fogd fel inkább úgy mint én!

A Nők számára zavaróan okos vagyok.

Én mindenben ok vagyok, csakis a Nőkben van a hiba.

2014. nov. 29. 19:26
 27/43 anonim ***** válasza:

ma 19:19

"Aztán vannak gondoskodó típusú nők"

Hol,a Holdon? :)

2014. nov. 29. 19:29
 28/43 A kérdező kommentje:

Az utolsó hozzászólásokban jól írták a hölgyek, magamra is ismertem, ami az energiavámpír jelzőt illeti. Talán szemétségnek tűnik így lepattintani a nőket, de mégis korrektebb, mintha éveken keresztül érzelmileg kizsigerelném őket. Egy kigyúrt, deltás, küzdősportot űző, intelligens, sok diplomás, sok nyelven beszélő észkombájn hústorony sokkal nagyobb valószínűséggel tud többet nyújtani,

mint a hozzám hasonlók...

2014. nov. 29. 19:32
 29/43 anonim ***** válasza:

Mert milyen vagy te?

A barátom egy másodéves egyetemista fiú egy nem túl gazdag családból (M.o. keleti része...), nem izmos (vékony), és mint mondtam, én vagyok az első nő az életében, az ismerősei "csajozás" terén kis esetlennek titulálták. Szóval nem a törtető vadállat "alfahím", és mégsem energiavámpír, és sosem vonzott még engem hímnemű lény, ahogy ő, és sosem szerettem még így senkit.

2014. nov. 29. 19:36
 30/43 anonim ***** válasza:

ma 19:32

Ez azért van mert megfordult a világ,és nem az átlagos srácoknak kedvez a szerencse,ezért nem hiszünk a csodákban.

2014. nov. 29. 19:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!