Ha van férjem és gyerekem, akkor soha nem fog lépni a srác akivel már régóta szemezünk?
Marmint te kezdted a szemezest?
Szerintem lepj te es a legroszabb ami tortenhet az az h nemet mond.Ertem, h neked derogal lepni mert te vagy a no de ha neked ilyen szinten fontos akkor megeri megkerdezni, h "hellooo van kedved bedobni egy kavet a szunetben"?:-)
Ebbe nincs semmi, ugyanakkor annyi megis van,h erezze h bejon neked de kvazi radbizonyitani nem tudja:-))Neha van amikor tenni kell azert h elerd a celjaidat de sose legy ramenos:-))Egyebkent szerintem csak a gyerek tenye zavarja, a ferje nem.
#5 vagyok. A kis "bújás" alatt mit kell pontosan érteni, mi tartozik nálad bele?
Én úgy vagyok vele, hogy nem szeretnék nyitni, hiába a szemezés és a többi, mert nem szeretnék egy kapcsolatot hazavágni, ez jár a fejemben. Viszont a mai világban nagyon sok olyan kapcsolat, házasság van, ahol külsőre minden jónak látszik, viszont a felek már elhidegültek egymástól, vagy csak egy kis újra vágynak, ekkor viszont szívesen nyitnék, viszont akkor újra előjön az első gondolat. Nálam ez azok, amiért nem nyitok. Lehet nála is ez. Én örülnék, ha ő közeledne felém, persze ne konkrétan mondja el, mit szeretne, csak nyisson, célozgasson, h tudjam, hogy szabad az út. Lehet neked is ezt kéne tenned, nem egyből belevágni, csak nagyon apró célzásokat tenni nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!