Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy srác, állandóan szemezünk, de még nem beszéltem vele. Hogyan érjem el, hogy legyen köztünk valami?
Figyelt kérdés
csak látásból ismerem, de minden nap 2szer is látni szoktam:) tudja, h ki vagyok, meg tényleg mindig néz ő is:)2012. márc. 28. 18:00
3/15 A kérdező kommentje:
nem ismerősöm facen
2012. márc. 28. 18:32
4/15 anonim válasza:
hát jelöld be, elég könnyen mennek utánna a dolgok!
5/15 A kérdező kommentje:
csak a keresztnevét tudom:S
de igazából állandóan bámul rám, meg mosolyog és nagyon odáig vagyok érte..élőben szeretnék kezdeményezni de nem tudom hogyan
2012. márc. 28. 18:35
6/15 anonim válasza:
mondd neki hogy van egy jó buli a hétvégén, nem e érdekelné. Aztán mikor találkoztok elmentek ketten valahova, és megmondom ez egy női csel volt.
7/15 A kérdező kommentje:
de nem támadhatom csak úgy le a távolsági buszon, h hétvégén nem e jönne el velem:S olyasmire gondoltam, hogy mondjuk leejtek előtt valamit és véletlenül hozzáérek...ez nagyon r.ibis lenne?:S
2012. márc. 28. 18:39
8/15 anonim válasza:
nem, csak nem biztos hogy ettől szóba elegyedne...hát, így nehéz ügy..
9/15 A kérdező kommentje:
de ha tényleg bejövök neki, akkor ha mondom neki h bocsi!:) akkor valahogy csak reagálna rá
2012. márc. 28. 18:44
10/15 anonim válasza:
ha ugyanolyan félénk mint te akkor nem biztos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!