Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az hogy egy lány aki nekem tetszik állandóan megbök facebook-on? HELP!
már szimpatizálunk egymással elhívjuk egymást ide oda beszélgetünk,de neki tetszik valaki aki nem viszonozza!még nem volt téma h járjunk egymással de biztos megfordult már a fejében!mint ahogyan nekem is!
szerintetek mint tegyek hogy járjon velem?
A leírtak alapján max.lelki társa lehetsz. Ebből nem lesz szex, legfeljebb szopás. Részedről!
Felejtsd el. Tudom miről beszélek. Fiatalkoromban én is csöcsre futottam jópárszor.
Semmit nem jelent.
Ha akarna valamit, nem győznéd lerázni.
ne probáljatok lebeszélni róla xD
nem az volt a cél h hagyjam az egészet hanem mit tegyek hogy járjon velem!mert nem lehetetlen csak nem tudom a teendőket
mond meg neki h nem akarsz a haverja lenni sőt a barátja sem te annál több akarsz lenni, ha ő úgy gondolja h csak barátok akkor téll ne rohanj utánna mert akármit csinálsz te már be lettél sorolva a csak barátok kategóriába, ha meg azt mondja h ő csak a barátjaként tekint rád meg h csak barátok lehettek mond meg neki h bocsi de van sok barátod és le fog neki esni h esetleg nem így kelett volna gondolkodnia és egy kis szünet után már másként fog rád tekinteni.
Attól h bökdösitek egymást meg elvagytok az nem jelent semmit.
Kérdezz rá h mégis mit akar meg közöld vele h te szeretnél több lenni neki mint egy barát
gyerünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!