Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy srác, állandóan szemezünk, de még nem beszéltem vele. Hogyan érjem el, hogy legyen köztünk valami?
Figyelt kérdés
csak látásból ismerem, de minden nap 2szer is látni szoktam:) tudja, h ki vagyok, meg tényleg mindig néz ő is:)2012. márc. 28. 18:00
11/15 A kérdező kommentje:
pedig annyira szeretném megismerni:S
ma is reggel egy csomószor nézett, délután meg kb fél méterre állt tőlem :$
2012. márc. 28. 18:48
12/15 anonim válasza:
ismerős :( ugyanezvan velem is és fogalmam sincs mit tegyek
14/15 acsricsi válasza:
Ugyan ez van velem is csak nálam fordítva én vagyok a fiú
15/15 anonim válasza:
hü, ezek az élet nagy kérdései:-) de sztem, ha rendszeresen látod, azért sztem tökre van remény. Már így is majdnem ismerösök vagytok. Elöször csak valami semleges smalltalk, "mekkora hóesés volt, ja nem, 35 fok" vagy valami ilyen :D
Aztán következö alkalommal már könnyebben megy. Ha azt képzeled, hogy egyszerüen egy szimpi lánnyal hogyan elegyednel szoba, egyszerüe mert unatkozol, az nem segít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!