Fiúk! Nektek mennyire fontos? Mennyire veszi el a kedveteket a csajtól?
Figyelt kérdés
Holnap lesz egy randiszerűségem egy fiúval aki nekem nagyon tetszik,de kijött az államon két hatalmas pattanás.elfedni nagyon nem tudom mármint teljesen nem és ha felég van az baromi undorító...Fiúk nektek ez mennyire számít? (a sráccal egyébként nagyon jól kijövünk meg minden)2014. nov. 28. 17:59
1/14 anonim válasza:
Semennyire nem gázos. Ember vagy, nem robot. Felőlem fél karod is lehetne, ha amúgy oda lennék érted.
2/14 Mr. Truth válasza:
Nem zavarna... nem kell felhivni rá a figyelmet... a srác amugyis a melleidet fogja csak nézni :D
4/14 anonim válasza:
Nem csinálnék ilyesmiből gondot. Ha tetszik a lány, és már randizunk, akkor a legkevésbé sem akadnék fent ezen.
5/14 anonim válasza:
Nem baj :)
Próbáld kinyomni és reggelre el is tűnhet, ha vegyszerrel lekezeled a fejed :D
6/14 anonim válasza:
Nem tetszik a pattanás:) De ez nem zavarna egy lánynál aki tetszik,amúgy meg smink sztm lazán eltünteti :D (bár nem vagyok benne tapasztalt)
7/14 anonim válasza:
Semennyire. Gondolj bele osszejottok es akkor van ez elhagy? Emberek vagyunk ilyen van, legyel laza :) sok sikert :)
8/14 anonim válasza:
Ezek mindig első randin jönnek elő. :D
Am nem zavarna.
9/14 anonim válasza:
szerintem jobban elmenne a kedve, ha mondjuk bepukiznál.
10/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem érdekelne. :) Majd elmúlik az is idővel,de attól még a lány érdekelne továbbra is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!