Egy pasi miért egy lány lábfejét nézi? Miért olyan fontos az?
Ti is nézitek a férfiak kézfejét (sőt sokszor a top 3 legfontosabb dolog között van), az miért olyan fontos? Na látod!
Én például azért nézem meg nagyjából másodjára mert tetszik és felizgat.
Utolsó: mert ha egy lány odafigyel a lábfejére és kilakozza meg minden attól szép lesz?
Hmm... érdekes, én ezeket minden alkalommal megcsinálom, hogy ápolt legyen meg minden, de ettől még csúnya marad.
Formátlan, bütykös, csontos, aránytalan.. stb. Ha egyszer ilyen lábfejjel születik az ember akkor az olyan is marad és sajnos egyik nő sem tehet erről. És a bütykök sem feltétlen igénytelenségre utalnak, mivel a rossz cipőhasználat miatt elég gyorsan kialakul. Azt ápolhatod, kenheted akármi, a plasztikai sebészen kívül semmi sem távolítja el onnan és ha nem figyelsz egyre csak nagyobb lesz. Főként a magassarkúk és a nőknek gyártott kényelmetlen cipők teszik ezt, ahogyan a nagylábujj alatti csontkinövést is (hallux valgus), ami amellett, hogy ronda és kellemetlen egy igen fájdalmas dolog.
Úgyhogy férfiak ti csak ne válogassatok, mi sem nézzük a ti lábfejeteket. Persze az fontos, hogy ápolt legyen, de a kinézetén nem lehet változtatni.
Aki meg szeret, az fogadjon már el úgy, ahogy vagyok, ne a lábamat kritizálgassa (sajnos találkoztam már ilyennel, pedig nincs az a csúnya lábam, azon kívül, hogy aránytalan és túl hosszúak az ujjaim). Saját magunknak kell megfelelnünk és elfogadni a testrészeinket olyannak amilyenek. Én speciel örülök, hogy végre erre is képes vagyok így lábfej ügyből kifolyólag, nehogy már a saját páromnak vagy kiszemeltemnek is meg kelljen felelnie az ilyen-olyan "jelentéktelen" testrészeimnek, amik genetikailag velem járnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!