Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mennyi idő után lehet szerelem...

Mennyi idő után lehet szerelembe esni?

Figyelt kérdés

Érdekes kérdés, de mégis érdekel. Ilyen fiatalon eddig még sosem éreztem úgy, hogy olyan teljesen szerelmes lennék, maximum nagyon rajongtam valakiért. Most viszont van egy fiú, aki tényleg nagyon fontos részévé vált az életemnek, és elengedhetetlennek tartom őt számomra. Nem tudom, hogy ez szerelem-e, vagy hogy az lesz-e, de annyira a részemmé vált. Nagyon félek, hogy elveszítem őt. És szerintetek mi mondható igazán szerelemnek? (akár ebben a korban is)

15/L

2014. nov. 28. 16:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Első pillanattól fogva megkezdőthet
2014. nov. 28. 16:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Lehet, csak nem úgy gondolom hogy ez még teljesen szerelem lenne, pedig rengeteg időt töltünk együtt. Szeretem, nem arról van szó, csak nem tudom hogy mi mondható igazán szerelemnek.:)
2014. nov. 28. 16:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Nyugi! Majd ha egyszer szerelmes leszel, azt tudni fogod, és nem fogod megkérdezni senkitől. És az még hol lesz az igazi nagy szerelemtől!

Szerelem és szerelem között is vannak ugyanis fokozatok. Annyi közös van csak bennük, hogy amelyikben éppen vagy, azt érzed a legnagyobbnak, legőszintébbnek, legnagyszerűbbnek. Utólag derül csak ki, hogy mennyire volt jelentős, vagy felejthető.

2014. nov. 28. 16:59
 4/4 anonim ***** válasza:
ELső látásra, vagy évek alatt attól függ....
2015. febr. 4. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!