Mennyi idő után lehet szerelembe esni?
Érdekes kérdés, de mégis érdekel. Ilyen fiatalon eddig még sosem éreztem úgy, hogy olyan teljesen szerelmes lennék, maximum nagyon rajongtam valakiért. Most viszont van egy fiú, aki tényleg nagyon fontos részévé vált az életemnek, és elengedhetetlennek tartom őt számomra. Nem tudom, hogy ez szerelem-e, vagy hogy az lesz-e, de annyira a részemmé vált. Nagyon félek, hogy elveszítem őt. És szerintetek mi mondható igazán szerelemnek? (akár ebben a korban is)
15/L
Nyugi! Majd ha egyszer szerelmes leszel, azt tudni fogod, és nem fogod megkérdezni senkitől. És az még hol lesz az igazi nagy szerelemtől!
Szerelem és szerelem között is vannak ugyanis fokozatok. Annyi közös van csak bennük, hogy amelyikben éppen vagy, azt érzed a legnagyobbnak, legőszintébbnek, legnagyszerűbbnek. Utólag derül csak ki, hogy mennyire volt jelentős, vagy felejthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!