Pasik mit képzelnek magukról, hogy minden egyes nőről azt gondolják, hogy mi a pénzüket akarjuk? Sose volt milliárdos barátom, mert a magyar pasiknak nincs is pénzük, kezdjük ott.
Miért általánosítod őket? Az meg, hogy a magyar pasiknak nincs pénze szöveget írtad, megint csak rólad mond valamit.
Írta itt valaki, hogy a nők mindig megkérdezik, hogy mi a foglalkozása, biztos a pénz miatt. Engem azért érdekelne, mert a másik napjának legalább 1/3-át teszi ki a dolog és tudna róla beszélni.
Csak sajnos az ilyen gondolkodásmód miatt már nem merem felhozni, mert rögtön az jönne le, hogy a pénzre hajtok.
Esetleg erre megoldás?
"Írta itt valaki, hogy a nők mindig megkérdezik, hogy mi a foglalkozása, biztos a pénz miatt. Engem azért érdekelne, mert a másik napjának legalább 1/3-át teszi ki a dolog és tudna róla beszélni.
Csak sajnos az ilyen gondolkodásmód miatt már nem merem felhozni, mert rögtön az jönne le, hogy a pénzre hajtok."
Amikor kiderül, hogy olyan munkát végzek, amellyel nem lehet jól keresni, a lányok 100%-a eddig lelépett szó nélkül... Tovább már nem is érdekeltem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!