Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Pasik mit képzelnek magukról,...

Pasik mit képzelnek magukról, hogy minden egyes nőről azt gondolják, hogy mi a pénzüket akarjuk? Sose volt milliárdos barátom, mert a magyar pasiknak nincs is pénzük, kezdjük ott.

Figyelt kérdés

2014. nov. 28. 17:57
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
56%
Kerdezô a soraidból kiderül hogy pénzéhes vagy kár is tagadnod
2014. nov. 28. 18:07
 12/23 anonim ***** válasza:
te általánosítasz, nem mi.
2014. nov. 28. 18:07
 13/23 anonim ***** válasza:
Nekem nem eleg ha csak penze van egy pasinak, plusz kell hogy tetszen is..
2014. nov. 28. 18:13
 14/23 anonim ***** válasza:
45%
Miért van olyan érzésem, hogy a kérdező csak provokálni próbál?
2014. nov. 28. 18:16
 15/23 anonim válasza:
Jol erzed
2014. nov. 28. 18:17
 16/23 anonim ***** válasza:
jo a csocsod ko kola he?
2014. nov. 28. 18:20
 17/23 anonim ***** válasza:
60%
Kérdező, te mit képzelsz magadról, hogy nem mész dolgozni?! Akkor nem érnél rá azt nézni, kinek mije van...
2014. nov. 28. 18:20
 18/23 anonim ***** válasza:

Miért általánosítod őket? Az meg, hogy a magyar pasiknak nincs pénze szöveget írtad, megint csak rólad mond valamit.

Írta itt valaki, hogy a nők mindig megkérdezik, hogy mi a foglalkozása, biztos a pénz miatt. Engem azért érdekelne, mert a másik napjának legalább 1/3-át teszi ki a dolog és tudna róla beszélni.

Csak sajnos az ilyen gondolkodásmód miatt már nem merem felhozni, mert rögtön az jönne le, hogy a pénzre hajtok.

Esetleg erre megoldás?

2014. nov. 28. 18:22
 19/23 tacsixy1 válasza:
67%
természetesen senki sem gondolja, hogy csak a pénz kell, de azért jó ha van... az én barátnömet sem érdekli a pénz de én egy 1.5 szobás lakásban laknék neki családi ház kell, nekem megfelel egy gyorskajáldás ebéd vagy vacsora de azért minden nö jobban érzi magát egy jó étteremben nekem karácsonyi ajándéknak megfelel egy kellemes együttlét a nöknek karóra kell naná, hogy aranyból és kocsi amibe szivesen beültök sem mindegy hogy milyen.Ezek mind pénzbe kerülnek. Tedd a kis szivedre a kezed és mondd azt hogy 2 jó képü pali közül te azt válsztanád aki gyárban dolgozik egy garzont bérel és és lepukkant autóval jár még akkor is ha ö többre értékel mint a másik akinek a fitesése egy számjeggyel többöl áll! Nektek nöknek kell a biztonság és a biztonság nem az erös karokat jelenti hanem az anyagi biztonságot.
2014. nov. 28. 18:23
 20/23 anonim ***** válasza:
69%

"Írta itt valaki, hogy a nők mindig megkérdezik, hogy mi a foglalkozása, biztos a pénz miatt. Engem azért érdekelne, mert a másik napjának legalább 1/3-át teszi ki a dolog és tudna róla beszélni.

Csak sajnos az ilyen gondolkodásmód miatt már nem merem felhozni, mert rögtön az jönne le, hogy a pénzre hajtok."

Amikor kiderül, hogy olyan munkát végzek, amellyel nem lehet jól keresni, a lányok 100%-a eddig lelépett szó nélkül... Tovább már nem is érdekeltem őket.

2014. nov. 28. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!