Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A lányok miért akarnak mindig...

A lányok miért akarnak mindig saját szintjük fölötti férfit?

Figyelt kérdés
2014. nov. 28. 07:57
1 2
 11/17 Umaku ***** válasza:
92%
Azértamiért te sem akarsz egy 300-kl-s lánnyal járni. Ês most jön h ha kedves stb... akkor szivesen. Nah ez 99%hazugság. Barát v haver az max. Amugy meg lehet h a csaj nem veszi észre a szintjét. Vagy csak nagyravágyó. Vaaagy egyszerüen hozzá vonzodik. ;)
2014. nov. 28. 09:06
 12/17 anonim ***** válasza:
47%
Ez a kérdés nem a külsöről szól.(nagy részt)
2014. nov. 28. 09:19
 13/17 anonim ***** válasza:
47%
egyszerű: azt a pasit "szeretném", akihez vonzódok. ez van. ez nem válogatás kérdése, nem mi döntjük el, ki tetszik meg nekünk. ezért röhögök mindig, amikor a pasik friendzone-nal jönnek, (és mostanra lepontozott az összes pasi. üüügyes.) mert kedvelhetek én valakit teljes szívemből, ha nem vonzódom hozzá, nem fogok vele összejönni, és ez, szerintem, de elnézést, ha rosszul gondolom, becsületesebb, mint ha hagynám, hogy a srác körbeugráljon, fizesse helyettem a dolgokat, amiért kifizetném néhány langyos puszival, aztán szakítanék vele, ha tényleg megtetszene valaki. ez nem úgy megy, hogy én majd szépen eldöntöm, kivel akarok összejönni. plusz sokak szerint én is megütök egy olyan "szintet", hogy ne érezzem szarul magam, ha neadjisten jóképű pasiba mernék belezúgni.
2014. nov. 28. 10:32
 14/17 anonim ***** válasza:
65%
A férfiak mièrt akarnak mindig saját szintjük fölötti nőt?
2014. nov. 28. 11:15
 15/17 anonim ***** válasza:
74%

Dehát a pasik is ugyanezt csinálják... Sokszor ész nélkül hajtanak olyan lányra, akinél sose lesz esélyük... Ha egy átlag lány hozzájuk mer szólni, akkor valamelyik még pofákat is vág mert válaszolnia kell...

Mindenki jobbra hajt... Le lehet pontozni, de ez az igazság...

22/l

2014. nov. 28. 17:44
 16/17 LeftBehind ***** válasza:
82%

Azt még megértem, hogy ha egy olyan csaj aki tényleg jól néz ki, okos és még jó ember is hozzá, válogat és hasonló jó kiállású srácot akar maga mellé. Az viszont kiveri a biztosítékot amikor az átlag kinézetű vagy akár túlsúlyos, nem is túl elmés, visszahúzódó csajok is a kigyúrt, gazdag szőke herceget várják és még ők vannak felháborodva, ha valaki le meri őket szólítani. Nekünk hányszor vágjátok a fejünkhöz, hogy ha valami nem tetszik akkor lehet változtatni! Visszafelé miért nem működik a dolog?

Ha meg már itt tartunk, mi visszük vásárra a bőrünket minden próbálkozással, nekünk kell elviselni ha valamelyik bunkóbb elvtársatok épp úgy dönt, hogy kitölti minden dühét rajtunk a semmiért. Ha 80-90%-ban úgyis elküldenek a francba, legalább az legyen a mi döntésünk, hogy kiért érné meg ezt a rakás szart elviselnünk.

2014. nov. 28. 18:58
 17/17 anonim ***** válasza:
Én el sem tudom képzelni, vajon mit jelent ez a "szint" dolog.
2014. nov. 29. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!