Lányok! Imponál nektek ha egy fiúnak saját autója van?
Rengeteg ismerkedés után merem mondani,ha egy pasinak nincsen autója akkor le van nézve,sok majomka nem is képes BKV-ra vagy egyéb más gépjárműre felszallni!
Most is mint mindig Tisztelet a kivételnek,akiknek kezcsokom küldeném!!!
Én nem tom nálatok mi a helyzet...
Nálunk (egy kisváros) 17-18 ratyi gyerekeknek már kocsijuk van anyuci-apuci pénzéből... és a csajok csak úgy cuppanak rájuk...
persze TISZTELETEM a kivételnek!
Nekem van egy f4sza kis cross motorom (vért izadva, de megszereztem :)) 18f.
Csak megjedzem ne olyan csajt keress aki csak azért áll szóba veled mert kocsid van stb, vagy imponálónak tekintené ezt. Ismerkedésnél nem is kel egyből felhozni az ilyesmit.
Abból a szempontból imponál, hogy ezek szerint képes elérni azt amit szeretne. Ha saját pénzből szerezte akkor képes volt dolgozni és spórolni érte. Ez mindenképpen pozitív.
A saját kocsimat én is úgy spóroltam össze. :) 22/N
nem olvastam a komikat, de..
en szemely szerint nagyon orulok neki, hoszen barhova el tudunk menni kettesben ( es nem kell buszozni vagy egyeb)
a motor se rossz, igaz az elejen felnek kicsit kiprobalni, de az olyan romantikus :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!