A lányok miért akarnak mindig saját szintjük fölötti férfit?
Figyelt kérdés
2014. nov. 28. 07:57
1/17 anonim válasza:
Ezt konkrétan mire érted?
Magasságra például?
2/17 A kérdező kommentje:
Külső,belső stb.
2014. nov. 28. 08:12
4/17 anonim válasza:
2: Én még nem tapasztaltam ilyet.
Szóval nem értem, miről van szó.
5/17 anonim válasza:
Mert megtehetik, vagy legalábbis ezt hiszik.
6/17 anonim válasza:
Gondolom azt akarják,hogy más nők irigykedjenek rájuk!Nevetségesek amúgy!
7/17 anonim válasza:
Evolúció, megtehetik, náluk van a p.na(vagyis a hatalom).
8/17 anonim válasza:
Most komolyan csak ámulok, és nem is a kérdésen hanem inkább a válaszokon. De nem is írok csak annyit, hogy talán ezeknek a srácoknak kéne máshol kutakodni, és nem a beképzelt tucat lányokra hajtani. Az a legnagyobb gond veletek, hogy papoltok itt össze meg vissza, hogy milyenek a lányok, hogy csak a külsőségekre mennek. Ti is? Ezt nem veszitek észre?
9/17 anonim válasza:
Nem akarok, nem igy valasztok, hanem kell valami plusz erzes amitol vonzodom a srachoz. Tehat nincs soha ilyen szintezes dolog, sokszor meg nem is kimondott helyes sracok jonnek be, hanem ranezek es szimpatikus, jarnek vele, van aki meg nem. Es ez az erzes nem abbol adodik, hogy helyes, kigyurt, gazdag..
10/17 anonim válasza:
Szegény nők mindíg a legnyilvánvalóbb dolgot tagadjátok. Franc sem ért titeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!