Miért nem tetszek a fiúknak? (KÉP)
Figyelt kérdés
Sztm nem nézek ki olyan rosszul. Vagy a szemüvegem zavarhatja annyira a fiúkat?
Különben okos vagyok, kedves, csk egy kicsit visszahúzódóbb(talán ez is probléma?)!
2014. nov. 28. 00:28
41/45 anonim válasza:
Gondoltam,hogy nem bírod a kritikát...
42/45 anonim válasza:
Gyönyörű vagy nagyon.:$ Örülnék, ha lenne egy barátnőm, aki úgy nézne ki mint te. Bár a külsőm miatt nem hiszem, hogy lesz. Ne hallgass a sok negatív kommentelőre. Örülhetnének, ha olyan barátnőjük lenne mint te. :) 18/F
43/45 anonim válasza:
30-as: 26. vagyok. kissé elfogott a hév elég értelmetlen módon, persze láttam, hogy simán lehet elírás.
de a francia- és angoltudásodat amúgy sem tudnám tesztelni levélben, így bárki attól kér segítséget, akitől akar. :))
viszont cserébe elhiszem:D
45/45 anonim válasza:
Nincs veled semmi baj, szép vagy és vonzó. A visszafogottságod miatt se aggódj, mert legalább majd a komoly fiúknak fogsz imponálni vele. A divatos hülye gyerekekkel, meg kár az időd pazarolni. Inkább tanulj, okosodj, érj érzelmileg, készülj fel az életre " a nagy Ő"-re. Hogy ott felelj meg, mert ott már egy életre kell.:) Ne törődj a kezdeti sikertelenségekkel! Ezek csak átmenetiek szoktak lenni. Olvass sokat, tanulj valami hangszeren, légy sokoldalúbb, s ettől megjön majd az önbizalmad is. És mikor már arra valóban szükséged lesz, mert eljön az a fiú, sőt talán már férfi, aki ezt a belső minőséget is keresi, értékeli (egy ilyen nőt), majd meg is érdemli addigra igazi érték leszel! Tehát ne csüggesszen el ez a tini korszak! Ez csak pár évig tart, a többi életed, meg sokáig, végig. Ne engedd, hogy mostani mellőzések, felelőtlen, buta beszólások, kritikák eltérítsenek téged! A jövődet építsed. Inkább hagyj ki most szerelmi-szexuális élményeket, és "szenvedj" most, mint egész életedre, valami hülye, idétlen éretlen férfi aztán tönkre tegyen. Elhagyjon a gyerekeiddel együtt, stb, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!