Miért van ez így? A magyar fiúknak miért nem tetszek?
Figyelt kérdés
Tegnap az Oktogonnál egy csapat angol srác/férfi után sétáltam. Megálltunk a lámpánál és mind elkezdett hátra bámulni közben megbeszélték hogy milyen szép aranyos és csinos vagyok ( persze angolul) de tök hangosan. És nem ez az első eset hogy a külföldieknek tetszettem, egyszer már oda is jöttek hozzám.2014. jan. 25. 21:24
1/15 anonim válasza:
Nekünk csak a ronda lányok tetszenek, problem solved.
2/15 anonim válasza:
Mert különbnek érzed magadat az "átlag" lányoknál, pedig nem vagy az.
3/15 anonim válasza:
Mert mi, magyar lányok különlegesek vagyunk :D
4/15 anonim válasza:
Esetleg ha linkelnél egy képet ide nekünk akkor jobban tudnánk segíteni.
Amugy én is igy vagyok ezzel, Belgiumban vagyunk a Magyar barátnömmel, de itt kint sokkal jobban tetszek a lányoknak.
5/15 anonim válasza:
Mi van, ha tetszel a magyarokank is, csak ők nem merik hangosan kibeszélni, mint azok, akik azt feltételezik, hogy egy idegen országban mondhatnak akármit, mert nem érti senki egyetlen szavukat sem?
6/15 A kérdező kommentje:
#1 köszönöm XD
#2 nem érzem magam különbnek...de nem tehetek arról hogy a magyar fiúknak nem tetszem.csak nem értem mert nem vagyok csúnya és ezt meg is kapom a külföldiektől...
2014. jan. 25. 21:29
7/15 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok a külföldieknek jobban tetszem.Szoktak is udvarolni.<3
8/15 anonim válasza:
Mert az angol nők köztudottan baromi rusnyák, lófejűek. Ehhez képest az angol férfiaknak egy átlag magyar lány is istennő.
9/15 anonim válasza:
Hidd el, láttam már olyat, hogy 2 16 éves tudjátokki villamoson egy 16 körüli csajtól 2 lépésre azt elemezgették, hogy vajon hogy tud szopni, és lenyeli-e.
10/15 A kérdező kommentje:
#3 ezt tudjuk :)
#4 okés majd linekelek :)
#5 de azért angolul mindenki tud, vagyis a fiatalok legalább ;)
2014. jan. 25. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!