Miért nem tetszek a fiúknak? (KÉP)
Sztm nem nézek ki olyan rosszul. Vagy a szemüvegem zavarhatja annyira a fiúkat?
Különben okos vagyok, kedves, csk egy kicsit visszahúzódóbb(talán ez is probléma?)!
Lányok! Miért baj az ha 15 évesen még nem volt meg egy foci csapatra való fiú?
Majd eljön a te párod is! Egyébként a szemüveg nálam is előny!
elég pufókás az arcod,ebből meg valószínűsíthető,hogy nem sportolsz és az étkezésedre sem figyelsz komolyabban.
szóval a hozzám hasonló sportoló srácoknál ez mondjuk lehet akár kizáró ok.
a szemöldököddel is kezdeni kellene valamit,mert túl vékony és a közepét túlszedted.
Aranyos vagy, de fiatal :)
Használd ki, hogy még mással is foglalkozhatsz :)
Szerintem nem a külsőddel van a baj. Bár ez a kép kb. olyan minőségű, mint ha a a Mars-szondáról fényképezték volna. Gyakorlatilag pont az nem derül ki, hogy ténylegesen hogy nézel ki. Oké, látszik, hogy két szemed meg egy szád van, a gond csak az, hogy az apróbb részletek egyáltalán nem láthatóak. Az arcvonások, az orrod formája, a bőröd egyáltalán nem látszik. Ez alapján lehetsz gyönyörű is, de lehetsz taszító is.
Szóval a külsőt mellőzzük, majd ha értelmes képet teszel fel, akkor visszatérhetünk rá.
De egy biztos: nem a szemüveged taszítja a fiúkat. Valószínűbb, hogy a személyiséged. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy te egy kissé mogorva, nehéz személyiségű lány vagy, aki ráadásul túl sokat gondol magáról. Ez lesz a probléma.
Verjem a hajadba, nekem tetszel. Ez bòk. Puszillak.
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!