Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A nők szerelemre, szeretetre,...

A nők szerelemre, szeretetre, gyengédségre, őszinteségre vágynak = ismerkedéskor második kérdésük, mit dolgozol, mi a munkaköröd, mennyi a fizud?

Figyelt kérdés
Hm, hm...
2014. nov. 27. 22:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
tényleg?
2014. nov. 27. 22:31
 2/12 anonim ***** válasza:

Úgy érzem ez egy korábbi kérdés folytatása :D

És a többségük tényleg ilyen - amelyik pedig nem annál kiderül hogy NINCS SZÜKSÉGE RÁD mert karrierista és szingli életet kíván élni - veled max szórakozából van, mert "amúgy uncsi".

A legrosszabbak a családcentrikus nők azok ugyanis ostorral zavarnak a 20 órás robotba, mert kell a lóvé a minimum 4 pulya etetéséhez.

2014. nov. 27. 22:33
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerencsére egyetemi ismerkedésnél nincs ilyen.
2014. nov. 27. 22:33
 4/12 anonim ***** válasza:

Nem. Én arra vágyom, hogy megalázzanak, kihasználjanak, éreztessék velem, hogy hol a helyem. A pénzes pasi pedig azért kell, mert lusta vagyok dolgozni.

21/L

2014. nov. 27. 22:34
 5/12 anonim válasza:
ha bmw-je van akkor már rossz ember nem lehet :$ 19/L
2014. nov. 27. 22:40
 6/12 A kérdező kommentje:
Bizony-bizony, hol vannak ilyenkor a nagypofájú leányzók...
2014. nov. 27. 22:44
 7/12 anonim ***** válasza:
Én pl. soha nem kérdezném meg, hogy mennyi a fizetése. Nem vagyok pénzéhes kis csitri, tisztába vagyok vele, hogy ami az ő pénze az az övé. Nem várom el, sőt nem is hagynám, hogy valaki traktáljon, mivel nem fizetős lány lennék az adott pasi számára, hanem a barátnője.
2014. nov. 27. 22:47
 8/12 anonim ***** válasza:

Az, hogy mivel foglalkozik valaki 8-12 órában naponta, szerintem elég sokat elárul az emberről (persze nem azonnali "beskatulyázás" szintjén, de útmutató: milyen beállítottságú (humán / műszaki / ...), milyen a napirendje (fix / rugalmas munkaidő), abból, ahogy beszél róla, mennyire "munkamániás" vagy épp csak arra törekszik, hogy elteljen a nap, abból, hogy milyen jellegű a munkahely, inkább "biztonsági játékos" vagy hajlandó / szeret kockáztatni, "csapatember" vagy "magányos farkas" stb. Emellett mégis viszonylag személytelen, szóval szerintem simán meg lehet kérdezni egy olyan embertől is, akit csak 5 perce ismerek, anélkül, hogy beleártanám magam a másik lelki világába.

Természetesen soha nem kérdezem meg, hogy mennyit keres (azoktól sem, akiket évtizedek óta ismerek).

De velem is többször megesett, hogy valakit többek között azért nem akartam jobban megismerni, mert a fentiek alapján úgy éreztem, túlságosan eltér a gondolkozásmódunk és az életritmusunk.

És igen, én is szeretetre vágyom. Szóval a kettő nem feltétlenül zárja ki egymást...

2014. nov. 27. 22:49
 9/12 anonim ***** válasza:
Tényleg ez esetben be lehet mondni fizetésként a segíjt, meg melónak a lomizást? (Ami amúgy elég komoly dolog)
2014. nov. 27. 22:51
 10/12 anonim ***** válasza:
Minden férfi, akivel az életem során randiztam, ismerkedtem, hamarabb rákérdezett, mint én, hogy mit dolgozom. Ami nem is probléma, mert ismerkedésnél ez teljesen normális és odaillő kérdés. Eszembe sem jutott, hogy ezért esetleg pénzéhesnek, vagy számítónak tituláljam őket.
2014. nov. 28. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!