A pasik szeretik, ha a nő nyíltan, felszabadultan tud beszélni pajzán dolgokról ismerkedéskor, vagy ez inkább a kiéhezettség látszatát kelti, és zavaró?
Véleményem szerint ismerkedéskor még nem jó, ha nyíltan beszélsz a szexről pl., mert könnyen közönségessé válhatsz. Én személy szerint egyébként sem beszélgetek idegenekkel a szexről, mert ha ismerkedtek, még nem ismered a másikat, ergo idegen. De ha szeretnél, beszélgethettek erről, csak nehogy visszafele süljön el a dolog.
22L
ez nem a kiéhezettség látszata hanem mert szeret róla beszélni
szereti a szexet
jó élményei voltak
és nem prűd
ezeket szeressük
iműdjuk az ijen nőket csajokat
nem zavar
sőt jó
ojan mintha kezdeményezne bár nem az de a férfi jobban érzi igy magát mintha könnyebb dolga lenne
hajrá
irj privit ja akarsz a szexről beszélni
36F puszi a puncidra
Én nem szeretem, ha egy nő már az ismerkedés elején a szexre utalgat, mert az eddigi tapasztalataim alapján ez csupán egy teszt, hogy csak meg akarod-e őket fektetni, vagy tényleg többet akarsz tőle.
Megmondom őszintén, estem már bele hasonló csapdába, amikor a nő megkérdezte tőlem, hogy vonzónak, szépnek tartom-e a testét. Természetesen kulturáltan, semmi túlreagálással közöltem neki, hogy igen, nagyon vonzó külsőre, tetőtől talpig nagyon jól néz ki, majd ő elintézte a háromhetes ismerkedésünket annyival, hogy "ja, te is olyan vagy, mint a többi fаsz, neked is csak ez számít".
Így visszagondolva ezekre, ebbe fáradtam bele hosszú évek során, hogy folyton ilyen idióta, gyökér, szar tesztekbe kell belefussak. Szánalom, és bizony most hű vagyok a nevemhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!