Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A pasik szeretik, ha a nő...

A pasik szeretik, ha a nő nyíltan, felszabadultan tud beszélni pajzán dolgokról ismerkedéskor, vagy ez inkább a kiéhezettség látszatát kelti, és zavaró?

Figyelt kérdés
2014. nov. 13. 12:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
A pasik szeretik, ha a nő nyíltan, felszabadultan tud beszélni pajzán dolgokról ismerkedéskor. Csak az a kérdés, neki mi a pajzán meg mi az utszéli mocskosszáju nöstény?
2014. nov. 13. 12:14
 2/13 anonim ***** válasza:

Véleményem szerint ismerkedéskor még nem jó, ha nyíltan beszélsz a szexről pl., mert könnyen közönségessé válhatsz. Én személy szerint egyébként sem beszélgetek idegenekkel a szexről, mert ha ismerkedtek, még nem ismered a másikat, ergo idegen. De ha szeretnél, beszélgethettek erről, csak nehogy visszafele süljön el a dolog.

22L

2014. nov. 13. 12:14
 3/13 anonim ***** válasza:
30%

ez nem a kiéhezettség látszata hanem mert szeret róla beszélni

szereti a szexet

jó élményei voltak

és nem prűd

ezeket szeressük

iműdjuk az ijen nőket csajokat

nem zavar

sőt jó

ojan mintha kezdeményezne bár nem az de a férfi jobban érzi igy magát mintha könnyebb dolga lenne

hajrá

irj privit ja akarsz a szexről beszélni

36F puszi a puncidra

2014. nov. 13. 12:17
 4/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem zavaró legalább a pasi is jobban képbe van !
 5/13 anonim ***** válasza:
A férfiak kevesebbet agyalnak ezen,általában csak annyi jön át az egészből hogy egy cserfesebb szájú lánnyal van dolguk.
 6/13 A kérdező kommentje:
Azért nem alpárian és különböző "szakszavakat" használva, hanem inkább viccesen vagy utalásokkal.
2014. nov. 13. 12:19
 7/13 anonim ***** válasza:
ha a szexuális életünket beszéli ki, azt nem szeretem :D
2014. nov. 13. 12:20
 8/13 anonim ***** válasza:

Én nem szeretem, ha egy nő már az ismerkedés elején a szexre utalgat, mert az eddigi tapasztalataim alapján ez csupán egy teszt, hogy csak meg akarod-e őket fektetni, vagy tényleg többet akarsz tőle.

Megmondom őszintén, estem már bele hasonló csapdába, amikor a nő megkérdezte tőlem, hogy vonzónak, szépnek tartom-e a testét. Természetesen kulturáltan, semmi túlreagálással közöltem neki, hogy igen, nagyon vonzó külsőre, tetőtől talpig nagyon jól néz ki, majd ő elintézte a háromhetes ismerkedésünket annyival, hogy "ja, te is olyan vagy, mint a többi fаsz, neked is csak ez számít".

Így visszagondolva ezekre, ebbe fáradtam bele hosszú évek során, hogy folyton ilyen idióta, gyökér, szar tesztekbe kell belefussak. Szánalom, és bizony most hű vagyok a nevemhez!

2014. nov. 13. 12:32
 9/13 anonim ***** válasza:
Szerintem az a jó, ha valaki bármiről tud nyíltan beszélni, és nincsenek tabu témái, még az ismerkedés legelső szakaszában is. Olyan lánnyal szívesen kezdenék. De ez nem azt jelenti, hogy mindig a szexnek kéne lennie a témának.
2014. nov. 13. 12:35
 10/13 anonim ***** válasza:
Igen! Csipem az ilyen tipusú lányokat!
2014. nov. 13. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!