Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ezt fenyegetésnek vegyem?

Ezt fenyegetésnek vegyem?

Figyelt kérdés

Az facebook-on írt egy srác, nem ismertem előtte, de a beszélgetések közben furcsákat írt. Pl. Ezt: "azt látom, h vagy 1 kegyetlen rendes nő vagy

akit nagyon nagyon megbántottak

VAGY

egy szemet allat vagy

aki imád cicázni másokkal

ha az első vagy, akkor most 1 hű barátra leltél bennem

h a második vagy, akkor most nagyon meg fogod bánni."

És minden áron találkozni szeretne velem... de én már félek tőle. Szerintetek is van rá okom?

2014. nov. 27. 22:08
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

És miért kell megvárni, ameddig teljesen rádszáll?

Nem akkor kell letiltani, "ha ezek után is ír", hanem már rég meg kellett volna tenned.

Félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy a zaklatásoknál a zaklatott lenne a hibás, mert ez nincs így. Egyértelműen ő a b*rom. De a zaklatások jelentős része megelőzhető lenne, ha az ember időben eszmél, és megteszi, amit kell.

2014. nov. 27. 22:17
 12/24 A kérdező kommentje:
Én csak próbálom a dolgokat értelmesen tisztázni, ezért nem tiltottam még le, ha nem fogja föl, akk. jön a tiltás.
2014. nov. 27. 22:20
 13/24 Mokyu! ***** válasza:
34%
Amikor 3. szor voltam peruban màr rendes hirhedtséget szereztem és nem egyszer bròbåltak megölni de csak egy volt szåmomra ellenfèl sindbad a hét tenger meghòdìtòja
2014. nov. 27. 22:23
 14/24 anonim ***** válasza:
Könyörgöm ez nem egy kibekurt horror film! :D Ha elküldöd melegebb éghajlatra akkor nem fog semmit se csinálni! De ha találkozol vele akkor még bajod is eshet!
2014. nov. 27. 22:23
 15/24 anonim ***** válasza:

Kérdező, ha valaki olyat ír neked, hogy "nagyon meg fogod bánni", és te egész komolyan elgondolkozol a találkozón, akkor komolyan mondom, tedd meg az emberiség kedvéért a szívességet, és menj el vele, legyen már kevesebb a hozzád hasonló szellemileg korlátoltból.

Valaki ilyeneket ír, és te akár egy másodpercig is mérlegelni kezdesz? Normális vagy?

2014. nov. 27. 22:37
 16/24 anonim ***** válasza:
találkozz vele :) mi meg kíváncsian várjuk a végeredményt...csak kép legyen rólad.
2014. nov. 27. 22:38
 17/24 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szellemileg korlátolt. És ahogy írtam is, nem akarok vele találkozni, miután ezt leírta akkor rögtön tiltakoztam. Ő írta, azt, h ha nem találkozok vele, akkor meg fog keresni valahol...
2014. nov. 27. 22:40
 18/24 anonim ***** válasza:
Hibbantakkal nem próbálunk meg semmit sem tisztázni, hanem az első (!!!) levelük után azonnal tiltjuk őket a geccbe. Gondolom, te meg már a fél életedet elmesélted neki, aztán így még esélyes is, hogy megtalál...
2014. nov. 27. 22:43
 19/24 A kérdező kommentje:
Szerencsére semmit se meséltem, csak a sulit tudja, h hova járok, mert az kint van facebookon. Összesen 3szor írt csak, így nem is beszéltünk sokat.
2014. nov. 27. 22:46
 20/24 anonim ***** válasza:
Az bőven elég. Ha nagyon akarja, akkor megtalál. Személyes adatokat NEM teszünk ki úgy, hogy bárki hozzáférjen. Tessék megtanulni, amíg nem késő.
2014. nov. 27. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!