Hogy vegyem rá magam a haverkodásra? Vagy már késő?
15/F vagyok, most kezdtem a gimit.
Az osztályból általánosból 2 embert ismerek, az egyik egy fiú, ő nagyon jó barátom volt, és most is az (a másik lány).
A barátom nagyon "gyorsan" be tud illeszkedni, mert bárkinek bárhol elkezdi mondani a vicces hülyeségeit, és tádámm, őt hallgatja mindenki.
Én teljesen más vagyok.
Nagyon csendes vagyok.
Próbáltam haverkodni, jófej lenni, így 1 olyan fiút tudtam "szerezni" az osztályból, akivel bármikor-bármiről tudok beszélgetni, talán neki is én vagyok a "legnormálisabb".
Van rajta kívül még egy, akivel szintén jóba vagyok, már meg is látogattam, de a legnagyobb baj vele, hogy egyszerűen nincs miről beszélgetnünk.
Persze, akármiről lehetne, de valamiért nem jön össze.
Kérdezünk valamit egymástól és akarva-akartlanul egy-két szavas választ adunk. Ezt fel is ismert ő is és én is, nevettünk is rajta, de nem tudtunk mit kezdeni a helyzettel.
Van még 3 másik fiú, velük is jóba vagyok.
De, ha velük közül valamelyikkel kettesben vagyok, csak ülünk és kussolunk. Esetleg megkérdezzük volt-e ház?!
Ha vagyunk már hárman, akkor már elbeszélgetünk.
Van még az osztályban 4 másik fiú, ők közül 3 mintha valamiért nem kedvelne, a másikkal még nem nagyon volt lehetőségem dumálni, vele szerintem lenne közös téma (LoL, CS).
Lányok közül szinte senkivel nem beszéltem még...
Már késő bárkivel is haverkodni?
Vagy, elfogadható, hogy lassabban szokok be?
"A barátom nagyon "gyorsan" be tud illeszkedni, mert bárkinek bárhol elkezdi mondani a vicces hülyeségeit, és tádámm, őt hallgatja mindenki.
Én teljesen más vagyok.
Nagyon csendes vagyok."
Egy ilyen "bartságban" voltam évekig, nem érdemes erőltetni, teljesen más mint Te és rá fogzs döbbenni hogy neked ő többet jelent mint Te neki. (Fájdalmas érzés lesz)
Haverkodni nem egyszerű. Nekem sem az. Nincs is sok barátom, pár emberrel jóban vagyok van egy jobb barátom akit talán eléggé ismerek, de az a bartáság amire vágynék nem létezik.
Hát marad az a tervem hogy maja a jövőben barátnőm/feleségem = legjobb barátom... Hiába pampognak a puák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!