Ezt vegyem fenyegetésnek?
Tegnap találkoztam egy volt osztálytársammal.1. osztály óta ismerem és mindig életvidám vicces fiú volt,a társaság középpontja.Mivel elég jó viszonyban voltunk,gyakran beszéltünk a pénzről,ami őt eléggé lekötötte.Utolsó évben teljesen megváltozott. Visszahúzódó és nagyon megfontolt ember lett,aki szabadidejében edzőterembe jár és mindenben a hasznot látja,azóta egyszer sem láttam nevetni.Most hogy elvégeztük az iskolát nem láttam,egészen tegnapig.Tegnap észrevettem amint kiszáll egy elég komoly autóból és egy rangosabb vendéglő felé tartott.Odamentem hozzá és leszólítottam,hogy hogy van mostanában és hasonlók(nagyon lekezelő volt).Láttam hogy a kezén drága óra,aranygyűrű(nem eljegyzési,valami G betűs vastag gyűrű) és drága öltönyben van.Viccesen megjegyeztem,hogy nagyon meg van futva mostanában,csak ne ügyvéd lett.Ekkor valami hasonlót válaszolt,nem tudom már szó szerint:
"Ne gondolkodj sokat,Einstein is belehalt.Most meg ha megbocsájtasz,engem várnak."
Ezután meg csak úgy otthagyott.
Ez nem fenyegetés.
Nem illik valaki anyagi helyzetét firtatni. Gondolom, ezért válaszolta ezt. Nem akarta az orrodra kötni, hogy mivel foglalkozik. Ezzel tért ki a válasz elől.
Ime egy ujabb pelda hogy a penz mit tesz a emberrel :( - szomrunak tartom. Hirtelen ilyenkor elfelejtjuk a regi baratokat... :(
Eleg sznob lett a leirasbol itelve.
Amugy nem vennem fenyegetesnek, szerintem nem az.
Még régebben volt egy kérdés, ami azt fírtatta, hogyan állna hozzá egy drasztikusan megváltozott, drága autóval közlekedő, drága ruhákat, ékszereket hordó, nem legálisan szerzett vagyonnal rendelkező volt-osztálytárshoz egy átlag válaszoló.
Valaki nagyon rá van kattanva a témára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!