Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért fogadják el könnyebben...

Miért fogadják el könnyebben ha valaki dagadt, ellenben a dohányzással?

Figyelt kérdés

Dohányzok. De az túlzás lenne, hogy egészségtelen az életmódom. Nem vagyok lánc dohányos. Rengeteg gyümölcsöt, zöldséget eszek. Sportolok is. A szájhigiéniára is odafigyelek. Mindig van nálam kézfertőtlenítő és parfüm és cukor vagy rágó is.

Mégis sokan mondják, hogy majd xy meghal rákban, büdös. Nagy az előítélet.

Bezzeg, akin ott a fölösleg, túlsúly, elhízás. Azt fogadjuk el, ne legyünk felszínesek. De nem azért Magyarországon, nem a tüdőrák az első halálozási tényező, hanem az érrendszerhez és a szívhez köthető betegségek. Aki kövér, hajlamosabb a cukorbetegségre, hamarabb tönkremennek az ízületei, nehezen jár.

Arról meg ne is beszéljünk, hogy összezabál mindent, a gyomorból meg jön fel az emésztett moslék szaga. Azt nem fogja elnyomni a rágó!

Szóval akkor hogy is van ez?

#dohányzás #elhízás. ismerkedés
2014. nov. 27. 20:28
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Mert aki dagadt, az nem feltétlenül büdös,de viszont egy dohányos az..... És én gyűlölöm a büdös embereket
2014. nov. 28. 03:36
 22/22 anonim válasza:

Egyszerűen azért, mert a dohányos többnyire másoknak is árt. De önmagának mindkettő árt, ez kétségtelen.

Előfordulhat, hogy valaki genetikai okok miatt kövér, de szerintem jóval kevesebbszer, mint ahogy sokan állítják. (Szerintem ez divatos, kézenfekvő kifogás mindenkinek.)

A genetikai működhet, de azt tapasztalom, hogy a legtöbben csak kifogásnak használják, hogy meg se kelljen próbálni megváltoztatni az elhibázott táplálkozási szokásaikat. Nagyevő, de szikár ismerőseikkel példálóznak. Hátramutató, ha az ilyen emberekkel példálózunk. Mindenkinek magához képest érdemes a lehető legjobb formát hozni. (Ha meg nem akarja, az is teljesen jogos, de akkor meg vallja be, hogy nem akarja. Miért kell a génekre fogni?) Csak a legritkább esetben olyan rossz valakinek a genetikája, hogy az plusz 30, vagy még több kilót eredményez. Aki ezt nem látja be, azzal le sem érdemes állni beszélgetni.

Gének: [link]

2015. márc. 2. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!