Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nincsenek normális...

Miért nincsenek normális felfogású férfiak, akikkel komolyan ellehetne beszélgetni? És még is ők vannak kiakadva a nőkre, miközben mi vagyunk azok akik nem a szex miatt közeledünk feléjük.

Figyelt kérdés

2014. nov. 27. 16:20
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
54%

Na még te vagy felháboráltaodva hogy a férfiak így meg úgy, nem kéne általánosítani mivel nekem is van olyan lány ismerőseim akivikkel normálisan elvoltam majd kb 1 év után flegmáztak velem bele untam nem szóltam hozzájuk és lás csodát én voltam a szarember utána meg az anya nekem pattogot

és feljelentésel fenyegetőzöt mire azt nem tom

ez egy példa volt arra hogy én is nyugotan általánosíthatnék de nem teszem mert ha vannak még normális lányok/nő; ahogy vannak normális fiúk/férfiak a világon.

2014. dec. 9. 21:51
 22/22 anonim válasza:
Megszívattál egy srácot mi? Tetted magad, mintha lenne esélye? Többet akart? Jól szórakoztál hmmm, amíg be nem olvasott mi? Most meg képes lennél itt rinyálni? Felb..z agyilag, ezért most mindenki bunkó mi? Na meséld el nekünk, mert kíváncsian várjuk! TUDJUK, HOGY NEM FOGSZ ÍRNI! Szégyellhetnéd magad!!!! SZÉGYELLED? Gondolom...
2014. dec. 18. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!