Miért nincsenek normális felfogású férfiak, akikkel komolyan ellehetne beszélgetni? És még is ők vannak kiakadva a nőkre, miközben mi vagyunk azok akik nem a szex miatt közeledünk feléjük.
Ja általánosíts csak, attól lesz szebb hely a világ! :-D
Egyébként tényleg a legtöbb nő valóban nem a szex, hanem a pénzük miatt közeledik bizonyos férfiakhoz! -na, hogy esett?
Ebből csak annyit hallok, hogy OÁÁÁ OÁÁÁ.
Amúgy meg azért, mert rossz helyen keresgélsz, nehogy már minden férfit megbélyegezz.
"miközben mi vagyunk azok akik nem a szex miatt közeledünk feléjük"
:'D
Ti? Ti sehogy sem közeledtek. Ti több hónapos ismerkedés után is leléptek egy alfahímmel, akit két perce alig ismertek. Ti csak az alfahímekhez közeledtek. Tegyétek! De akkor takarodjatok az ilyen mocskos szar kérdéseitekkel a retekbe.
Mert felszínes vagy :P érdekes hogy én normális vagyok és a beszélgetőpartnereim is azok, a ku.rvákat és egyéb megjátszó pi.csákat pár perc alatt hagyom a fenébe. ...és inkább az ilyen lányokra szentelem minden percem mint a többire.
Szívem, rossz körökbe ismerkedsz :)
25/F privire nem válaszolok.
"Nem is beszélve azokról a hosszú "listákról", amin a nők igényei szerepelnek egy férfival kapcsolatban, persze az nem szerepel ott, hogy ők mit tudnak nyújtani egy kapcsolatban"
Előző, ez tökéletesen igaz. Szinte minden második nő által kiírt társkeresős hirdetés így fest, felsorolja az igényeit, legyen izmos, intelligens, kedves, humoros (és ezek még a normális, érthető kérések, mert ennél sokkal elrugaszkodottabb kikötéssel is fogsz találkozni), majd mikor önmagáról kéne írnia és bármilyen értéket felmutatnia, mit ír?
Fogadjon el olyannak amilyen vagyok. Na igen.
Utolsó!
Az ilyen "nőket" messziről kerülöm, tedd te is ezt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!