Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem éri meg senkihez sem...

Nem éri meg senkihez sem kötődni! (? )

Figyelt kérdés

Mostanában azon gondolkodtam, mennyire nem éri meg komolyabban kötődni az emberekhez. Én az a típus vagyok, aki ha egyszer megszeret valakit, akkor ahhoz nagyon ragaszkodik, és aztán nagy pofáresés lesz a vége, mert mindig olyanoknak tárom ki a szívemet, akik ezt nem értékelik eléggé.

Már kezdem feladni at emberi kapcsolatokba vetett hitem, és egyre inkább úgy érzem, inkább teljesen független nővé kéne válnom, aki nem függ a társas kapcsolatoktól. Mindenki csak fájdalmat okoz, a családom, barátaim is.

Mit gondoltok? Nekem már nagyon fáj.

2014. nov. 27. 00:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Én kapcsolattaszítóként abszolút egyetértek veled.
2014. nov. 27. 00:49
 2/9 anonim ***** válasza:
Én is. 24 f
2014. nov. 27. 00:50
 3/9 anonim ***** válasza:
Azt mondom, hogy lehet, és kell is bizalmas kapcsolatokat kialakítani, de 100% ig vakon senkibe se tanácsos megbízni, meg tudni kell, hogy kinek mit lehet elmondani.
2014. nov. 27. 01:05
 4/9 anonim ***** válasza:
A világ egyre szennyesebb lesz,ahogy az emberek is ostobábbak.
2014. nov. 27. 01:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Szegénykém:( aranyos lehetsz ha olyan ragaszkodó, szerelmes típusú lány vagy. Szerintem ne váltostass magadon, inkább legyél türelmes, ne egyből akarj valakihez ragaszkodni, elösszőr ismerjed meg jobban az illetőt.
2014. nov. 27. 09:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Én is hasonlóan gondolom néha de a legjobb megoldás erre ,hogy a lehető legalaposabban megismered azt az embert akinek kitárod a szíved, akár barát akár társ. Még így is lehet pofára esés de ez a világ ilyen. A társas kapcsolatok nélkül az élet nem jó, hidd el...
2014. nov. 27. 13:49
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem hát...

Az ember is egy állat.Szaporodik aztán lép tovább.Csak lassan azt se akar senki,mert pénz és felelősség.Szerintem maradj önmagad,úgysem tudsz szerepet játszani.Mindenki csak vetít,kevés aki nem...

2014. nov. 27. 14:22
 8/9 anonim válasza:

Helló!

Nem, nem éri meg igazán kötődni senkihez. Pár éve elhatároztam, hogy nem kötődöm senkihez akivel kapcsolatom lesz. Ez jól is működött, szakításkor 3-7 nap és már nem is érdekelt. Egészen tavaly ilyenkorig. Akkor nagyon bele szerettem egy lányba (megvolt mindenünk: ház, autó, minden ami kell), együtt voltunk x ideig, de a szakítás nagyon megviselt. Úgy, hogy mostantól senkinek nem mutatom meg az igazi énem, nem bízom meg senkiben. 28 vagyok de újra a 20-as éveimet élem. Nem foglalkozok senkivel. Koncentrálj a munkádra mint én, hétvégén meg lazíts a barátaiddal. (bár nekem már minden barátom házas.. )

Jó legyél.

Zoli

2014. nov. 27. 17:32
 9/9 Kisboltos ***** válasza:

Én is ilyen vagyok. Csak én bennem már ott van a félelem már az ismerkedéskor is. Most is éppen találkozgatok egy lánnyal, és attól félek nagyon beleszeretek, aminek akár még koppanás is lehet a vége. Az a gondolat foglalkoztat, hogy még most fejezzem be, de nem tudom, mert mi lenne, ha nem...

Régen meg pont fordítva volt. Volt egy barátnőm, aki nagyon ragaszkodott hozzám, én pedig szakítottam vele, mert nem éreztem ugyan ezt, nem akartam, hogy m erősebb legyen. Azóta azt érzem rossz ember vagyok, és nem akarom ezt mással újra megtenni.

Ez egy paradoxon.

Szóval az lesz a legjobb, ha egyedül maradok.

De neked nem tanácsolom ezt. Nem hinném, hogy egyedül kellene leélned az életed, mert szerintem lesz, aki majd meg fog becsülni, vagy legalább hinnedd kell ebben.

Minden jót!

2014. nov. 27. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!