Ha nem kezdeményezek csajoknál akkor nem lesz barátnőm sose? Csak nem merek oda menni senkihez, és azt se tudom hogy kezdjem el. Baromira idegesít hogy ilyen tehetetlen vagyok. Hogyan tudnám a félelmemet le küzdeni? 25f
Figyelt kérdés
2014. aug. 20. 15:44
1/11 anonim válasza:
Úgy, hogy ettől rosszabb nem lesz. Ha szimpi vagy neki, akkor összejöhettek, ha nem, akkor meg ugyanaz lesz, mint ami most van, semmi.
2/11 A kérdező kommentje:
de nem merek oda menni senkihez!Ezen hogy tudnék változtatni?
2014. aug. 20. 15:53
5/11 A kérdező kommentje:
akarat az van csak nyuszi vagyok hozzá
2014. aug. 20. 19:18
6/11 anonim válasza:
az inkább vágy .. nem akarat .. szal nem elhatározás meg kivitelezés
7/11 A kérdező kommentje:
inkább hagyom úgyse sikerülne
2014. aug. 20. 19:40
8/11 anonim válasza:
ha van valaki aki bejön, akkor írj neki facebookon és chat-eljetek, ha már élőben nem megy a kezdeményezés. Aztán egy kis beszélgetés mittomén 1-2 nap után elhívhatod kávézni vagy akárhova.
9/11 A kérdező kommentje:
nincsen senki aki tetszik konkrétan!Így nehéz lenne a facebook-on
2014. aug. 20. 20:57
10/11 anonim válasza:
előbbi is adott egy jó tippet FB-n is el lehet lenni ... de ha rám írsz adhatok instrukciókat ... akarati gyakorlatokat kell végezni amúgy ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!