Miért magyarázzák a PUA-k hogy nem számít a lányoknak a kinézet, mikor vannak nagyon szép lány barátaim és mindig az izmokat nézik, meg hogy mennyire magas valaki, jóképű, stb?
17esre: naigen 14 éves fiúknál bevett gondolkodásmód, hogy minden nő k***a aki nem velem szexel...:D
Legyél már férfi, ne itt a földön fetrengj mint egy haldokló oposszum...
férfi szemmel is tiszta szánalom vagy, mit gondolsz, a lányoknak ez bejön?
# 21
Én nem is értem a kérdező egyébként miért engem szapul a szerencsétlenségéért.
Egyetlen egy módszerrel meglehetne javítani mindent, nem szexre kéne utaznia, hanem párkapcsolatra.
PUA-t ugyan nem néztem, de szerintem nagy átbaszás, nem kell ilyen nagyon nyomulósnak lenni, mert az tényleg egyéjszakásnál vállik be, te neked meg párkapcsolat kellene.
Szerintem ezt a szex és párkapcsolat dolgot sokat túlpörgik, meg a csajokat tök feleslegesen piedesztálra emelik.
Én nem vagyok egy nők álma típus kínézetre, de viszonylag jól kommunikálok, és aránylag magabiztos is vagyok.
Eddig mindig szépnek mondható barátnőim voltak.
A baráti körömben is van egy szerintem legalább 9-es, 10-es csaj mind arcra mind alkatra, aki most olyan sráccal jár, akinek konkértan baleset miatt sérült a fél arca.
Szóval ennyit arról, hogy csak a kigyúrt és tökéletes pasiknak lehet szép barátnője. Amúgy meg több szépnek mondott lány szájából hallottam már azt, hogy az ilyen pasik elég felszínesek, úgyhogy hamar kiábrándulnak belőlük.
Nyilván a külső fontos dolog, de csak ezen nyavalyogni, balf...ság és önsajnáltatás.
Van egy jó, meg egy rossz hírem. Melyikkel kezdjem?
Na mindegy. Szóval azt hiszem, mindannyian tanultunk (vagy legalábbis kellett volna) a másodlagos nemi jellegről. Hadd ne soroljam, mik azok egy pasi esetében. És hadd ne csodálkozzak azon, ha az jön be a csajoknak. A szimmetrikus, arányos arc ugyanazt sugallja. Tehát kétségtelen, hogy az előnytelen kinézetű pasik eleve hátránnyal indulnak. Viszont, ha olyan helyzetet tudnak teremteni, amiben kommunikálhatnak a csajjal, ez a hátrány lefaragható, ha tudják, mit kell mondani. (És megsúgom, messze nem azt, amit a PUA sugall.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!