Miért magyarázzák a PUA-k hogy nem számít a lányoknak a kinézet, mikor vannak nagyon szép lány barátaim és mindig az izmokat nézik, meg hogy mennyire magas valaki, jóképű, stb?
# 12
Nem igazán értem miről beszélsz. 3 pasim volt, egyik sem volt igazán adonisz, de mindhármat szerettem.
De most nincs pasim, viszont néha hiányzik a szex. Ha szexet keresek, akkor olyat keresek amiről a kérdező beszél.
De nem vagyok benne biztos, hogy párkapcsolatot is alakítanák egy izmos adonisz pasival, mert nem vagyok naív.
Kérdező nem gondolom hogy megalázó.
Szex nem tesz boldoggá (engem legalábbis), csak jól esik.
De kicsit furcsán írod le, mert ha barátom van őt is kívánom, sőt nagyon, meg ott más a szex. Ott érzelmi alapú, eleinte sokkal jobb, mint egy idegen jótestű pasival.
De ez mondom nálunk lehetőség, nem igény, mármint a szex, ezért csinálom csak jóképű pasival, ha nincs akkor nincs. Nem leszek "kanos" (női értelemben), mert ilyen nincs.
Ezért írtam azt, hogy akinek jó teste van meg jóképű, az akár velem, vagy ha velem nem is mással úgyis lefekszik. (én elég ritkán alkalmizok).
De ez nőknél is így van, jobb test, nagyobb tömeget vonz.
A legtöbb lány is igényli képzeld, csak teljesen diszkréten kezeli. Én is, csak itt nem kell. Anonym vagyok elvileg.
Élőben senki nem tudja.
Jezusom, de gyokerek vagytok:D
most azt ne mondjatok mar, hogy az alszentseg vagy felszi esseg vagy kocsogseg, hogy ha valaki testisegre vagyik akkor azt egy jo testuvel akarja csinalni...
amugy meg szalljatok le errol a ronda, atlagos szep kategorizalasrol, mert ha ennyire behatarolt a gondolkofasotok, nem fog5ok onmagatokon tuljutni..
ja meg arrol is szokjunk le, hogy ha van valamivel kapcsolatban egy velemenyed, akkor kiirsz egy kerd3st, hogy elmondhasd azt es ellenszegulj mindenkinek aki mast mond... ha keptelen vagy elfogadni mas gondolatait, akkor ne irj ki kerdest
amig onmagadat rondanak tartod, mas is annak fog tartani, ez hotziher... ha eg sem probalsz boldog lenni, biztos hogy nem leszel az
ja es szex nelkul is lehet boldog egy ember... es ne mondd, hogy ily3n nem letezik, mert en is szuz vagyok egis boldog vagyok.. es ez nem olxan nagy teljesitmeny, barki kepes lehet ra, ha tenyleg a boldogsagra vagyik, nem pedig fuggove teszi magat dolgoktol..
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!